Lettergrootte
Bewoner en client zitten buiten te lachen op een bankje

Werken bij Bartiméus

Alles geven voor 100% leven

Dat betekent werken in een team met een gedeelde passie: samen alles in het werk stellen om mogelijk te maken dat mensen die slechtziend of blind zijn het leven kunnen leiden dat bij hen past.

Zoek vacatures

Gezocht: Woonbegeleiders

Op zoek naar betekenisvol werk? Dit is je kans! Onze bewoners zien maar weinig of soms zelfs helemaal niets. En dat is meestal maar één van hun beperkingen. Maar ook zij willen een volwaardig leven leiden. Wil jij ze daarbij helpen?

Meer informatie

Wat kun je bij Bartiméus doen

Alle vacatures

Verhalen van Bartiméus

 • 'Cliënten hebben mijn hart gestolen'

  Ik ben Gert Sijl, teamleider dagbesteding bij Bartiméus en ik woon met mijn gezin op de Zorgboerderij van Bartiméus in Langbroek. Omdat we hier wonen wordt werk ook hobby en dat vind ik prachtig.

  Lees meer
 • 'Gaaf als een bewoner mij echt vertrouwt'

  Ik ben Ilonka en bij Bartiméus begonnen als stagiaire en daarna kreeg ik hier een mooie baan als woonbegeleider. Nu werk ik als begeleider in een woning waar de bewoners een visuele en een verstandelijke beperking hebben.

  Lees meer
 • 'Mijn doel is een leerling optimaal in zijn kracht zetten'

  Ik ben ambulant onderwijskundig begeleider bij Bartiméus. Dat betekent dat ik leerlingen begeleid die slechtziend of blind zijn en op reguliere scholen in het land zitten.

  Lees meer
Alle verhalen van Bartiméus