Sorry, we ondersteunen geen IE

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Trainingen voor onderwijsprofessionals

Bartiméus Onderwijs heeft jarenlange ervaring in het onderwijzen van kinderen met een visuele beperking. Vanuit deze expertise trainen en informeren wij andere professionals in het onderwijs.

Onze trainingen zijn afgestemd op de verschillende leeftijden en schoolsituaties. Je krijgt antwoorden op vragen als 'Wat ziet mijn leerling nu wel en niet?' en 'Welke aanpassingen zijn er nodig?'.

Praktische informatie

De meeste trainingen vinden plaats in Zeist en zijn doorgaans kostenloos.

Op deze pagina vind je alle trainingen en workshops van Bartiméus die geschikt zijn voor professionals in het onderwijs. Voor trainingen die al ingepland staan, kan je je gemakkelijk opgeven. Heb je belangstelling voor een training die nog niet ingepland staat? Geef dan onderaan deze pagina je belangstelling door. Wij nemen dan contact met je op als de training gepland is.

Trainingen voor medewerkers kinderdagverblijf, peuterspeelzaal en revalidatiecentra

Trainingen voor leerkrachten en andere professionals in groep 1 tot en met 8

Docenten/mentoren in het voortgezet onderwijs en het mbo

Belangstelling voor een niet-ingeplande training

Heb je belangstelling voor een training maar staat deze nog niet ingepland? Laat van je horen. Dan nemen wij direct contact met je op als de training ingepland is.