menu Sluit het hoofdmenu

Contact

Informatie en advies

Wilt u graag een medewerker van Bartiméus spreken? Van dinsdag t/m vrijdag kunt u bellen met medewerkers van Bartiméus via nummer 088 - 88 99 888. Zij zijn bereikbaar van 08.30 - 12.00 uur en van 13.00 - 17.00 uur. 

Met ingang van 1 oktober 2021 is dit algemene telefoonnummer tijdelijk op maandag niet bereikbaar. Excuses voor het ongemak. De volgende werkdag staan wij ook op 088 - 88 99 888 weer voor u klaar.

Voor dringende vragen, zoals het afzeggen of willen wijzigen van uw afspraak kunt u een email sturen naar info@bartimeus.nl

Aanmelden

Aanmelden of verwijzen? Bartiméus is te vinden op ZorgDomein. Via dit platform stuurt u gemakkelijk uw verwijzing naar ons toe. Heeft u geen account op ZorgDomein? Meer informatie over aanmelden of verwijzen leest u ook op www.bartimeus.nl/behandeling-en-revalidatie. U bereikt ons aanmeldbureau ook op  e-mailadres.

Op locatie

Naast het hoofdkantoor in Zeist (zie routebeschrijving), heeft Bartiméus locaties verspreid over het hele land. Kijk voor de adressen en routebeschrijvingen op onze pagina Adressen en routes.

Maatregelen corona

Om de kans op verspreiding van het coronavirus en besmetting te beperken, hanteert Bartiméus bij bezoek aan onze locaties en begeleiding bij cliënten thuis een aantal regels. We volgen hierbij de richtlijnen van de regering en het RIVM. Lees hier meer over de maatregelen bij onderzoek en behandeling, op onze scholen en (woon) locaties. 

Spreekuren

Op onze locaties houden wij regelmatig spreekuren. Meer informatie vindt u op onze pagina Spreekuren.

Wachttijden

Bartiméus publiceert vanaf april 2021 de wachttijd voor ambulante dienstverlening op haar website. Wij maken 3 wachttijden inzichtelijk voor:

  • (Specialistisch) Diagnostisch onderzoek, zoals Visueel Functie Onderzoek, Low Vision Onderzoek
  • Behandeling, begeleiding en advisering van een enkelvoudige hulpvraag 
  • Behandeling, begeleiding en advisering van een meervoudige hulpvragen 

Deze wachttijden zijn op totaal niveau van Bartiméus (diagnostiek, behandeling en revalidatie).

Klik hier voor de actuele wachttijden