menu Sluit het hoofdmenu

Contact

Informatie en advies

Wilt u graag een medewerker van Bartiméus spreken? Van maandag t/m vrijdag kunt u bellen met medewerkers van Bartiméus via nummer 088 - 88 99 888. Zij zijn bereikbaar van 08.30 - 12.00 uur en van 13.00 - 17.00 uur. U kunt ons ook een e-mail sturen via ons algemene e-mailadres.

Aanmelden

Aanmelden of verwijzen? Bartiméus is te vinden op ZorgDomein. Via dit platform stuurt u gemakkelijk uw verwijzing naar ons toe. Heeft u geen account op ZorgDomein? Meer informatie over aanmelden of verwijzen leest u ook op www.bartimeus.nl/behandeling-en-revalidatie. U bereikt ons aanmeldbureau ook op  e-mailadres.

Op locatie

Naast het hoofdkantoor in Zeist (zie routebeschrijving), heeft Bartiméus locaties verspreid over het hele land. Kijk voor de adressen en routebeschrijvingen op onze pagina Adressen en routes.

Maatregelen corona

Om de kans op verspreiding van het coronavirus en besmetting te beperken, hanteert Bartiméus bij bezoek aan onze locaties en begeleiding bij cliënten thuis een aantal regels. We volgen hierbij de richtlijnen van de regering en het RIVM. Lees hier meer over de maatregelen bij onderzoek en behandeling, op onze scholen en (woon) locaties. 

Spreekuren

Op onze locaties houden wij regelmatig spreekuren. Meer informatie vindt u op onze pagina Spreekuren.