menu Sluit het hoofdmenu

Oogverblindend Mooi

Oogverblindend Mooi

Met de Oogverblindend Mooi training van Bartiméus meer zelfvertrouwen over hoe je zelf je kleding, styling en make-up kunt verzorgen

Bartiméus weet welke moeilijkheden mensen die slechtziend of blind zijn ervaren bij de aankoop en keuze thuis van kleding en welke moeilijkheden het opbrengen van make-up geeft. Bartiméus helpt mensen die blind en slechtziend zijn om 100% uit hun leven te halen. Zo organiseren we regelmatig een gezellige Oogverblindend Mooi training, waar onze professionele stylist en visagist je een uitgebreid stylingadvies geven en make-up tips geven.

Aanbod in 2021

De eerste trainingen die we weer live konden organiseren in september en oktober waren zeer geslaagd. Dit jaar is er nog een training op 7 december aanstaande. De data in 2022 zijn nu ook bekend

Direct aanmelden

Wat leer je tijdens de training:

  • Gedurende de dag krijg je persoonlijk advies om je beter te kunnen presenteren, zelfstandig de juiste kleding te kiezen en make-up op te brengen, waardoor je je zekerder voelt.
  • Na de training heb je de kennis en het zelfvertrouwen om jouw persoonlijke stijl in kleding en make-up uit te kiezen en toe te passen. Je krijgt een persoonlijke stijlkaart met alle adviezen en tips uit de training. De kennis uit de training heb je dus altijd bij de hand wanneer je gaat winkelen, voor je kast staat of je op wilt maken.
  • Deze training brengt je meer dan alleen kleding en make-up tips, het helpt je zelfredzaamheid en zelfvertrouwen te vergroten.

Oogverblindend Mooi app:

Aan het einde van de training ga jij naar huis met een nieuwe dosis informatie. Deze informatie vind jij ook allemaal terug in jouw persoonlijke app paspoort. In de app vindt je een kleurenscanner, jouw persoonlijke kleurenwaaier en kan je stylingstips lezen die passen bij jouw figuur.

Voor wie is de training?

  • Als je meer zelfvertrouwen wilt ontwikkelen over jouw kledingstijl en welke kleuren bij je passen.
  • Als je het lastig vind om make-up op te brengen of niet goed weet welke kleuren en kleding je goed staat.
  • Twijfel je ook wel eens of die ene spijkerbroek wel staat, of over welke kleur jou echt laat stralen? Na de training weet je precies wat bij jou past.
  • Als je afhankelijk bent van je winkelmaatje en met kleding thuis komt, wat eigenlijk niet jouw smaak is!
  • Als je je zelfverzekerder wilt voelen omdat je kennis hebt van het aanbrengen van make-up, kiezen van kleuren en kledingstijlen in de winkel of voor je kledingkast. Als je wilt leren hoe je non-visueel je make-up kunt aanbrengen.
  • Graag op 1 dag veel wilt leren en tips wilt uitwisselen met andere deelnemers.
  • Als je tips wilt krijgen hoe je je kledingkast efficiënter kunt indelen.

Wanneer is de training?

Hier vindt u een actueel overzicht van de data en locaties 

Kunt u beslist niet op deze data, maar heeft u wel interesse, laat het ons dan weten!

Bij voldoende belangstelling organiseren we nog een of meer bijeenkomsten in de regio.

Bel ons algemene informatienummer 088 - 88 99 888  Wij zijn bereikbaar van 08.30 - 12.00 uur en van 13.00 - 17.00 uur. U kunt ons ook een e-mail sturen