menu Sluit het hoofdmenu

Dossier Innovatie en Technologie

Bartiméus adviseert over innovaties

Regelmatig zijn er in de media berichten over innovaties die helpen om beter te kunnen zien. Denk bijvoorbeeld aan een bionisch oog, brillen die gezichten kunnen herkennen en het verbeteren van de functie van het oog met stamcellen.

Dan vraagt u zich misschien af, is dit ook iets voor mij? Want beter zien of achteruitgang van uw zicht voorkomen is waarschijnlijk erg belangrijk voor u.

Advies van Bartiméus

Bartiméus kan u adviseren rondom de innovaties op het gebied van beter zien.

Expertise

De professionals van Bartiméus hebben ruime ervaring in oogheelkunde en volgen alle ontwikkelingen op dit gebied. Ze kunnen u vertellen welke hulpmiddelen en behandelingen voor u mogelijk zijn en samen met u afwegen of iets voor u geschikt is en of er alternatieven zijn.

Onafhankelijkheid

U heeft er veel voor over om uw zicht te verbeteren of om achteruitgang te stoppen. Er zijn diverse aanbieders die producten daarvoor aanbieden. Elke aanbieder wil natuurlijk het liefst het eigen product verkopen. Het is dan fijn om een onafhankelijk advies te krijgen over wat écht het beste bij u past.

Voor Bartiméus is het uitgangspunt dat u krijgt waar u het meeste aan heeft. Dit kan een Bartiméusproduct zijn, maar als een ander product of behandeling beter bij u past, dan wordt dat aan u geadviseerd. Het gaat om u als individueel persoon. Bartiméus adviseert onafhankelijk en krijgt geen geld van aanbieders van hulpmiddelen voor het adviseren van hun producten.

Hulp bij het aanvragen en regelen

In het advies van Bartiméus wordt ook ingegaan op het aanvragen van het hulpmiddel of het regelen van de behandeling.

Hoe regelt u een advies van Bartiméus?

Bartiméus heeft op diverse locaties spreekuren. U kunt dus bij u in de buurt informatie inwinnen over hulpmiddelen en behandelingen. Deze informatie is algemeen van aard.

Voor een advies specifiek op u afgestemd, heeft u een verwijzing van uw oogarts nodig. Bent u al bekend bij Bartiméus, dan is een verwijzing van uw huisarts voldoende. Belt u ons gerust voor meer informatie over het aanmelden bij Bartiméus.