menu Sluit het hoofdmenu

Expertisecentrum Doofblindheid

Bartiméus biedt sinds 1980 specifieke ondersteuning aan mensen met congenitale doofblindheid. Sinds de oprichting van het Expertisecentrum Doofblindheid in 2006 is daar ook veel kennis bijgekomen over de begeleiding van mensen met verworven – en ouderdomsdoofblindheid. In het Expertisecentrum Doofblindheid bundelen wij onze kennis en ervaring op deze gebieden. We doen wetenschappelijk onderzoek, in samenwerking met de Rijksuniversiteit Groningen, en streven naar ontwikkeling en innovaties.

Inhoudelijke informatie over Doofblindheid

Zoekt u inhoudelijke informatie over Doofblindheid? Dan verwijzen wij u graag door naar het kennisdossier Doofblindheid op het cliëntendeel van deze website

Wat doet het Expertisecentrum Doofblindheid?

U kunt bij het Bartiméus Expertisecentrum Doofblindheid terecht met al uw vragen op het gebied van doofblindheid. Het expertisecentrum is een multidisciplinair team, bestaande uit onder andere ambulant begeleiders, gedragsdeskundigen, een logopedist en een AVG-arts.

Het expertisecentrum doet het volgende:

Contact met het Expertisecentrum Doofblindheid

Voor vragen van professionals:
0343 - 526 895 / 06 - 243 416 53 (Ingrid Korenstra, coördinator Expertisecentrum Doofblindheid) 
e-mail: expertisecentrum-doofblindheid@bartimeus.nl

Voor vragen van cliënten:
Bartiméus Infolijn 088 - 88 99 888 (lokaal tarief)

Postadres:
Postbus 87 
3940 AB Doorn 

Wetenschappelijk onderzoek

Bartiméus publiceert regelmatig wetenschappelijke publicaties. Bekijk het totaaloverzicht van alle Bartiméus publicaties over Doofblindheid.

Nieuws