menu Sluit het hoofdmenu

Expertisecentrum CVI

Door onderzoek en begeleiding van vele duizenden cliënten met CVI is dit een vooraanstaand kennisgebied voor Bartiméus. Onze kennis delen we met collega's in de sector door middel van bestelbare publicaties, presentaties, scholing en workshops.

Inhoudelijke informatie over CVI

Zoekt u inhoudelijke informatie over CVI? Dan verwijzen wij u graag door naar het kennisdossier CVI op het cliëntendeel van deze website en de PDF met informatie voor professionals.

Expertisecentrum CVI 

Het expertisecentrum bestaat uit een multidisciplinaire groep van in CVI gespecialiseerde professionals die zich o.a. bezig houden met verbetering van de diagnostiek en behandeling van CVI. Er wordt kennis ontwikkeld, op nationaal en internationaal niveau kennis gedeeld en er wordt wetenschappelijk onderzoek gedaan.

Wat doet het Expertisecentrum CVI van Bartiméus:

Het expertisecentrum bestaat uit een multidisciplinaire groep van in CVI gespecialiseerde professionals die zich o.a. bezig houden met verbetering van de diagnostiek en behandeling van CVI. Er wordt kennis ontwikkeld, op nationaal en internationaal niveau kennis gedeeld en er wordt wetenschappelijk onderzoek gedaan. Ook verzorgt het expertisecentrum CVI publicaties.

Contact met het Expertisecentrum

Irmgard Bals, GZ-psycholoog en neuropsycholoog is voorzitter van het Expertisecentrum. Professionals die meer inhoudelijke informatie willen, kunnen per e-mail contact opnemen via info@bartimeus.nl.

Wetenschappelijk onderzoek

Bartiméus publiceert regelmatig wetenschappelijke publicaties. Bekijk het totaaloverzicht van alle Bartiméus publicaties over CVI.