menu Sluit het hoofdmenu

Week van de Loopbaan: Bartiméus biedt gratis advies

geplaatst op Twee dames in gesprek

Toe aan een nieuwe stap in je carrière, maar weet je niet wat? Zoek je meer uitdaging in je huidige werk, maar krijg je het niet voor elkaar? Bartiméus Werkpad biedt je een gratis gesprek aan waarin jouw loopbaan onder de loep wordt genomen en waarin werkgerelateerde vragen worden besproken.

Normaal betaal je voor dit advies € 225,-, maar als je het gesprek aanvraagt tussen 14 en 19 september is het kosteloos en geheel vrijblijvend! Dit is een actie van Bartiméus Werkpad in het kader van de landelijke ‘Week van de Loopbaan’.   

Bartiméus Werkpad begeleidt jaarlijks zo’n 200 mensen met een visuele beperking met loopbaanvragen. Dat doen ze vanuit de visie dat het belangrijk en waardevol is dat mensen (met een visuele beperking) leuk en uitdagend werk doen wat bij hen past. En dat zij kunnen werken in een prettige omgeving waarin ontwikkeling mogelijk is. Meer informatie over Bartiméus Werkpad lees je op bartimeus.nl/werken

Wil je serieus aan de slag met jouw loopbaanvragen? Meld je dan tijdens de ‘Week van de Loopbaan’ aan voor een vrijblijvend en gratis gesprek met één van onze loopbaancoaches. Dan helpen wij je om de juiste stappen te zetten om verder te komen, het roer om te gooien of aan antwoord op andere werkgerelateerde vragen  

Aanmelden

Aanmelden kan tussen 14 en 19 september door een mail te sturen naar sterkinwerk@bartimeus.nl. Vermeld in je mail:

  • Je naam;
  • Je telefoonnummer;
  • Je mailadres;
  • Je vraag rondom je loopbaan.

Je ontvangt binnen één week een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek. Afhankelijk van jouw voorkeur kan de afspraak digitaal of op onze locatie plaatsvinden (met gepaste afstand natuurlijk). 

REA College

Kijk ook wat het REA College in de week van de loopbaan organiseert: de TalentenExpeditie