menu Sluit het hoofdmenu

Tijdelijk lid raad van bestuur Bartiméus: Gertrude van den Brink

geplaatst op Foto van interim-lid raad van bestuur Bartiméus: Gertrude van den Brink

Vanaf 10 juni zal Gertrude van den Brink beginnen als tijdelijk lid van de raad van bestuur. Jan Naaktgeboren is dan waarnemend voorzitter raad van bestuur. Gertrude zal zich met name richten op het optimaliseren van onze verblijfszorg op het vlak van kwaliteit, bemensing en financiën. Daarnaast zal ze haar brede ervaring inzetten om samen met Jan Naaktgeboren Bartiméus aan te sturen tot de komst van de, nog te werven, nieuwe voorzitter. Gertrude versterkt de raad van bestuur voor 3 dagen in de week.

De afgelopen jaren was Gertrude onder andere bestuurder bij Middin (Rijswijk) en bij de Nederlandse Stichting voor het Dove en Slechthorende Kind (NSDSK). Ze kent onze sector dus goed. Sinds begin 2020 is zij actief als toezichthouder, adviseur en coach. Onder andere als vicevoorzitter programmacommissie ZonMW programma Onbeperkt Meedoen. In 2018 is zij verkozen tot zorgmanager van het jaar.​

Gertrude van den Brink: "Als logopedist hielp ik mensen zich verstaanbaar te maken. Als bestuurder luister ik naar klanten, professionals en de maatschappij. Stemgeven aan mensen die niet altijd gehoord worden. En daar staat Bartiméus ook voor. Ik kijk er dan ook naar uit om de komende maanden samen met Jan en alle andere collega's de zorg en ondersteuning van Bartiméus voor mensen met een visuele (en meervoudige) beperking verder te versterken."

Jan Naaktgeboren: "Ik ben erg blij met de komst van Gertrude en haar ervaring binnen onze sector en zie uit naar een positieve samenwerking."                                                                

Jaap Smit, voorzitter raad van toezicht Bartiméus: "Fijn dat we Gertrude snel hebben kunnen vinden. We hebben veel vertrouwen in een goede manier van samenwerken met Jan de komende maanden. Daarnaast hopen we snel een opvolger voor Jopie te kunnen vinden."

Meer informatie over Gertrude van den Brink kun je via deze pagina vinden.