menu Sluit het hoofdmenu

Nieuwe voorzitter Centrale Cliëntenraad

geplaatst op Ron van Empelen

Maarten Spaargaren heeft zijn voorzitterschap van de Centrale Cliëntenraad van Bartiméus op 1 januari na drie jaar afgesloten. Hij wordt opgevolgd door Ron van Empelen (foto). Bartiméus is Maarten Spaargaren zeer dankbaar voor zijn inzet in de voorbije jaren.

De nieuwe voorzitter Ron van Empelen is gepensioneerd kinderfysiotherapeut/pedagoog en neurowetenschapper. Via het voorzitterschap van de Centrale Cliëntenraad (CCR) wil hij betrokken blijven bij de zorg. 

Ron van Empelen is in zijn werkzame leven actief geweest in het Radboudziekenhuis en het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Hij is gepromoveerd op onderzoek naar de gevolgen van epilepsiechirurgie. 

De laatste jaren heeft hij zich vooral met cultuur in Zeist bezig gehouden, onder andere met een festival voor jongeren genaamd On stage. 

Bartiméus en in het bijzonder de leden van de CCR zien uit naar de samenwerking in de komende jaren.

Cliëntenraad

De Centrale Cliëntenraad behartigt de gemeenschappelijke belangen van cliënten van Bartiméus en is gesprekspartner van de raad van bestuur. In de CCR zitten afgevaardigden van de deelraden. De voorzitter van de CCR heeft een onafhankelijke rol. Lees meer over de cliëntenraad van Bartiméus