menu Sluit het hoofdmenu

Maatregelen tijdens de lockdown

geplaatst op

De landelijke lockdown van 20 december tot 14 januari heeft gevolgen voor de bezoekregeling op de woningen van Bartiméus, voor de dagbesteding en voor onze scholen. Voor bewoners zijn er alternatieve activiteiten. Voor de leerlingen is in de week vóór de kerstvakantie gekeken wat binnen de mogelijkheden het beste past.

Bezoek aan onze locaties 

Voor bezoek aan bewoners of aan behandelaar/begeleider op locaties van Bartiméus gelden de algemene maatregelen zoals de basisregels (1,5 meter afstand, hygiëne), het dragen van een mondkapje en het maken van een afspraak. 

De woonlocaties van Bartiméus in Doorn, Zeist en Ermelo zijn gewoon toegankelijk. We vragen iedereen de landelijke coronamaatregelen te volgen. 

De Historische theetuin in Doorn is op doordeweekse dagen geopend: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9 tot 16 uur, woensdag van 9 – 12 uur. Kadowinkel 't Ogenblikje op locatie Doorn en de winkel van boerderij Langbroek zijn alleen open voor het afhalen van bestellingen. 

Maatregelen woningen en dagbesteding 

Voor bewoners van Bartiméus geldt net als voor iedereen in Nederland een maximum van 2 bezoekers, met Kerst en Oud en Nieuw maximaal 4. Lees meer over de maatregelen voor onze woningen

De dagbestedingslocaties in Doorn, Zeist en Driebergen blijven dicht tot 14 januari. Lees meer over maatregelen dagbesteding 

Maatregelen onderwijs 

In ons onderwijs zijn voor de week tot de kerstvakantie maatregelen per school genomen. Maatwerk in de zorg en ondersteuning van verschillende groepen leerlingen, zoals kwetsbare kinderen, eindexamenleerlingen of kinderen van ouders in cruciale beroepen. Lees meer over maatregelen in het onderwijs 

Heeft u vragen of opmerkingen?

Bent u client of ouder van een client, neemt u dan contact op met uw begeleider of aanspreekpunt bij Bartiméus. U kunt ook bellen met ons algemene informatienummer 088 - 88 99 888, bereikbaar van 08.30 - 12.00 uur en van 13.00 - 17.00 uur.