menu Sluit het hoofdmenu

Kunstenaars gaan terug naar de toekomst

geplaatst op kunstwerk gemaakt op dagbestedingslocatie

Vanaf 10 oktober is een reeks bijzondere kunstwerken van onze cliënten met een meervoudige beperking te zien in het Kunstenhuis in Zeist. Bijgaande foto toont een van de vorige creaties uit ons atelier. We zijn heel benieuwd waartoe het thema 'Terug naar de Toekomst' hen heeft geïnspireerd. Laat u verrassen en kom eens langs!

De expositie bestaat uit nieuwe werken van kunstenaars van Bartiméus, Abrona, Altrecht, Reinaerde en andere organisaties in de omgeving. Een initiatief van Samen voor Zeist.

Talenten

'Vanwege de beperkingen van onze cliënten, is het maken van kunst niet vanzelfsprekend en eenvoudig', vertelt Ingrid Jonkers, begeleider op de dagbesteding bij Bartiméus. 'Wij bieden ieder de kans om binnen hun mogelijkheden en met hun talenten deel te nemen aan dit project.'

Reclyclen

'De een verzamelt materialen, de ander komt met een idee. Op deze manier kunnen we zowel binnen als buiten de organisatie, samen laten zien wat we kunnen. ' De kunstenaars van Bartiméus maken gebruik van gerecyclede materialen, helemaal in lijn met het thema Terug naar de Toekomst.

Opening

Op 10 oktober vindt de officiële opening plaats voor de kunstenaars en genodigden. Daarna is een selectie van de kunstwerken twee weken te zien in het Kunstenhuis, Egelinglaan 2b in Zeist

Tijdens de kunstroute op zaterdag 12 oktober is alle gemaakte kunst voor iedereen te bezichtigen op de locaties van deelnemende partners.

Dagbesteding

In onze dagbesteding leveren onze cliënten doorlopend hele fraaie creaties en producten op. Bent u op zoek naar een bijzonder cadeau? Kom eens langs op een van onze werkplaatsen en verkooppunten in Doorn en Driebergen.