menu Sluit het hoofdmenu

Geslaagde leerlingen Bartiméus

geplaatst op Geslaagd

Ook dit jaar deed weer een grote groep leerlingen mee aan het staatsexamen op het Voortgezet Speciaal Onderwijs (vso) van Bartiméus. Naast 13 leerlingen van onze eigen locatie, deed ook een leerling van het REA College Ermelo en 6 leerlingen van Visio Grave aan het mondeling examen mee. Het examen duurde 3 dagen.

Madelon Veenemans, examencoördinator bij Bartiméus vso: 'Vooral de laatste examendag was het zinderend heet, maar gelukkig leden de prestaties er niet onder!'

'Vijf leerlingen behaalden hun volledige vmbo-TL diploma, en alle andere vmbo- en havo-kandidaten haalden een aantal certificaten, zij doen volgend jaar de rest van de vakken.
Eén leerling is nog niet geslaagd, zij doet in augustus een herkansing. Als zij dit haalt, heeft ze ook een volledig diploma vmbo-TL.'

Feestelijke diploma-uitreiking

Direct na het laatste examen eind juni was er een feestelijke diploma-uitreiking en werden de geslaagde leerlingen Joric, Swen, Joey, Thomas en Lennard gefeliciteerd en in het zonnetje gezet door het hele vso-team.

Ook namens alle medewerkers van Bartiméus van harte gefeliciteerd. En veel succes en plezier gewenst in jullie verdere loopbaan!