menu Sluit het hoofdmenu

Cliëntenraden voor wonen bij Bartiméus in Doorn, Zeist en Driebergen

geplaatst op Visualisatie van cliëntenraad

Wist u dat er voor iedere locatie een cliëntenraad is? Zij behartigen de belangen van de betreffende locatie en dragen zo bij aan een optimaal leven voor alle bewoners.

Er zijn drie actieve cliëntenraden:

  1. Cliëntenraad Doorn
  2. Cliëntenraad Zeist
  3. Cliëntenraad Driebergen

Oproep

De cliëntenraden adviseren Bartiméus over zaken die de locaties aangaan. Dit doen zij namens hun achterban, ook namens u dus. Om goed te kunnen adviseren, is het belangrijk dat de cliëntenraden weten wat er speelt op de locatie die zij vertegenwoordigen. Ook horen ze graag hoe u als cliëntvertegenwoordiger over zaken denkt. De cliëntenraden hebben uw in breng dus nodig om de belangen van uw kind, broer of zus of de bewoner waar u bij betrokken bent, goed te kunnen behartigen.

Daarom willen de cliëntenraden graag met u in contact komen. Ze roepen u op om relevante zaken onder hun aandacht te brengen. Dat kan per mail naar:

Database

We werken momenteel aan een database waarin we mensen opnemen die actief willen meedenken. Heeft u hiervoor belangstelling? Mail ons dan ook en geef aan dat u onderdeel wilt uitmaken van de database. De cliëntenraad van ‘uw’ locatie neemt dan contact met u op. We horen dan graag over welke onderwerpen we u kunnen benaderen en we vertellen wat u kunt verwachten als u in de database bent opgenomen.