menu Sluit het hoofdmenu

Maatschappelijk Betrokken Ondernemen

Steeds meer organisaties geven aan teambuildingsactiviteiten een zinvolle invulling. Steengrillen of paintballen is wel gezellig maar geeft weinig voldoening. Bij ons kunnen u en uw collega's samen ondernemen en daarmee uw visueel en verstandelijk beperkte medemens een handje helpen. Verras uzelf en uw collega's met uw eigen 'hart-in-actie' dag.

Bartiméus biedt mogelijkheden. U kunt kiezen uit vier verschillende pakketten variërend van 'doe het zelf' klussen tot het helpen bij een feest. Wij zorgen voor een leuke en zinvolle dag. U en uw collega's maken samen kennis met de bijzondere belevingswereld van onze cliënten. Wij vergeten de gezelligheid natuurlijk niet en zorgen ook voor een gezellige lunch of borrel.

Activiteiten voor teambuilding

Er zijn diverse mogelijkheden voor activiteiten. Deze activiteiten kunt u sponsoren met mankracht of met een financiële bijdrage.

  • Weer als nieuw; U kunt samen met uw collega’s uw eigen ' Extreme Make Over'-dag creëren door bijvoorbeeld de woonkamer of keuken van één van onze woonafdelingen op te knappen. Onze cliënten kiezen samen met hun begeleiders de kleuren. U levert de menskracht en sponsort als u dat wil de benodigde materialen. Locatie: Doorn of Zeist
  • Lekker klussen; In één dag met elkaar een schuurtje bouwen, een terras aanleggen of een tuinbank maken. Vervult u met uw collega’s één of meerdere wensen van onze cliënten en hun begeleiders? U levert de menskracht, Bartiméus biedt een zinvolle teambuildingsdag waarbij u ongetwijfeld flink de handen uit de mouwen kunt steken! Locatie: Doorn of Zeist
  • In de tuin; Van kale grond tot gezellige groepstuin. Veel van onze cliënten hebben een tuinwens bij hun woning. Zorgt u voor enthousiaste groene vingers? En sponsort u de in te kopen materialen? Bartiméus biedt een heerlijk voldoening gevende dag in de bossen in Doorn. Locatie: Doorn / Zeist
  • Feestje bouwen? Mensen met een visuele en verstandelijke beperking houden wel van een feestje! Een feestelijke dag voor u en uw collega's, waarin u van een evenement een echt feest maakt. U biedt helpende handen bij één van de vele activiteiten, die voor cliënten georganiseerd worden. U kunt daarbij ook een onderdeel van het evenement sponsoren (bijvoorbeeld een bekende artiest, een attractie of decoratie).
     

Meer informatie en contact

Bent u enthousiast geworden over de mogelijkheden voor een teambuildingsactiviteit of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact met ons op via vrijwilligers@bartimeus.nl.