menu Sluit het hoofdmenu

Werken bij werkplaats Boschwijk

De werkplaats Boschwijk heeft 7 verschillende afdelingen. Heeft u interesse om hier te werken? Kijk dan ook eens op deze pagina over de werkplaats Boschwijk als dagbesteding.

Afdeling Catering:

Naast een autopoetsbedrijf, bakkerij, houtbewerking, houtkloverij, speksteenbewerking, papierschepperij en zeepafdeling is er bij de werkplaats Boschwijk ook een afdeling voor catering. Hier werken de medewerker zowel in de keuken als ook in de bediening. Het restaurant wordt uitsluitend bezocht door cliënten en medewerkers van Bartiméus en is niet toegankelijk voor publiek. In de keuken helpen de medewerkers onder hygiënische omstandigheden met voorbereiden en klaarmaken van lunchgerechten. Daarnaast helpen ze met het koffie en theezetten voor de koffiepauzes. Na het eten verzorgen ze de afwas in de spoelkeuken en zorgen zij dat alles netjes opgeruimd en schoongemaakt wordt.

Vrijwilligers

Wij zoeken regelmatig naar vrijwilligers voor diverse taken. Bekijk daarvoor ook de informatie over de verschillende vrijwilligersfuncties in Doorn.

 

 

Kom eens langs bij Werkplaats Boschwijk!

Adres

Boswijklaan 44
3941 ZN Doorn

Tel: 0343 - 52 69 50
E-mail: wpboschwijk@bartimeus.nl

Openingstijden

De vernieuwde werkplaats is open! U bent wel van harte welkom om een kijkje te nemen. U kunt op werkdagen langskomen tussen 9.00 en 15.30 uur, woensdag tot 13.00 uur.. Natuurlijk kunt u ook telefonisch en per mail contact met ons opnemen.