menu Sluit het hoofdmenu

Producten van 't Ogenblikje en de kaarsenmakerij

Kadoshop ’t Ogenblikje wordt door onze cliënten, begeleiders en vrijwilligers gerund. De winkel is voor iedereen toegankelijk en wij ontmoeten u er graag!  In het winkeltje worden producten verkocht die in de verschillende dagbestedingen gemaakt worden, het assortiment wisselt regelmatig. Achter de winkel ligt de kaarsenmakerij. De unieke handgemaakte kaarsen die hier gemaakt worden vindt u terug in de winkel.

In de onderstaande etalage ziet u de producten die wij verkopen. U bent van harte welkom om de producten in onze winkel te komen bekijken en te kopen. Wilt u een grote bestelling plaatsen? Bespreek dan ruim van te voren de mogelijkheden met ons.

Adres- en contactgegevens voor Kadoshop 't Ogenblikje en de kaarsenmakerij

Adres

Oude Arnhemsebovenweg 3
Plein10 - 3941 XM Doorn

Tel: 0343 - 526 953
E-mail: ogenblikje@bartimeus.nl

Openingstijden

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 16.00. De kaarsenmakerij is woensdag open van 9.00 tot 12.00. De kadoshop is op woensdag open van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 16.00 uur.

 • Herfst etalage

  De herfst is aangebroken en de Kadoshop 't Ogenblikje is omgetoverd in de herfstsfeer. Met prachtige herfstproducten en in de maand oktober de egel kaars in de aanbieding.

 • Keramiek

  In de kadoshop wordt ook keramiek verkocht wat gemaakt is in het Atelier in Driebergen.

 • Zeep en verzorging

  In de winkel worden producten verkocht die gemaakt worden op de zeepafdeling van de werkplaats Boschwijk. U kunt handzeep en bad- en doucheproducten ook krijgen bij de werkplaats Boschwijk.

 • Kaarten (hand geschept papier)

  In de werkplaats Boschwijk wordt met de hand papier geschept en daarvan worden kaarten gemaakt. Deze kaarten worden ook verkocht in 't Ogenblikje.

 • Vilten kado artikelen

  De werkplaats Driebergen maakt verschillende vilten artikelen. Een deel van dit assortiment kunt u ook bekijken in 't Ogenblikje.

 • Houten speelgoed

  In 't Ogenblikje vind u degelijk houten speelgoed. Gemaakt door de Werkplaats Boschwijk.

 • Houten vogelhuizen en insectenhotels

  De werkplaats Boschwijk maakt houten vogelhuisjes en insectenhotels. Een veel verkocht product van kadoshop t'Ogenblikje.

 • Verse koeken en lekkers

  De bakkerij van werkplaats Boschwijk maakt heerlijke koeken en andere lekkernijen die u ook kunt kopen in 't Ogenblikje.

 • Seizoensproducten van de boerderij

  De lekkerste jam, olie en sambal vindt u bij ons. Gemaakt op de boerderij in Langbroek. Maar ook advocaat en andere boerderijproducten vindt u in de winkel.

 • Bierkaarsen

  De bierkaarsen zijn populair. Deze zijn te verkrijgen als flesjes, het zogenoemde braillebier. Maar ook als bierglazen. Een origineel kado.

 • Kaarsen

  Een mooi assortiment van decoratieve kaarsen. Verschillende vormen en maten.

 • Thema kaarsen

  De mooiste en meest unieke thema kaarsen. Zo hebben we bijvoorbeeld dierenkaarsen van kikkers, lieveheerstbeestjes, egels, vogels, eendjes en nog veel meer. Maar ook seizoenskaarsen voor kerst, pasen, valentijn en andere feestdagen.