menu Sluit het hoofdmenu

Handgemaakte kaarsen en kado-artikelen

Kadoshop ’t Ogenblikje in Doorn is een gezellige winkel vol unieke, mooie en grappige kado artikelen. Alle spullen zijn met de hand gemaakt door clienten van Bartiméus die werken op de verschillende dagbestedingen. Achter de kadoshop zit de kaarsenmakerij en daar worden de meest unieke kaarsen gemaakt. Zoekt u een origineel en handgemaakt kado? Dan slaagt u hier altijd!

U kunt ook bij ons bestellen: bel of mail ons. Om op tijd aan uw vraag te kunnen voldoen, verzoeken we u de bestellingen zo spoedig mogelijk aan ons door te geven. Voor grotere bestellingen graag minimaal 6 weken van tevoren.

Video over de kaarsenmakerij en 't Ogenblikje

Adres- en contactgegevens voor Kadoshop 't Ogenblikje en de kaarsenmakerij

Adres

Oude Arnhemsebovenweg 3
Plein 10 - 3941 XM Doorn

Openingstijden

De kaarsenmakerij en de kadoshop zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag open van 10.00 tot 14.00 uur. Op woensdag en in het weekend zijn we gesloten.

Op de werkvloer

Werknemer Francois in de werkplaats met tuinfakkels in zijn handen

François

Werkt in de kaarsenmakerij

Francois heeft bijna 12,5 jaar gewerkt bij een supermarkt in Doorn. Doordat zijn zicht steeds slechter werd, lukte het niet om dit werk te blijven doen en maakte hij de overstap naar de kaarsenmakerij van Bartiméus.

'Eerst gieten we een kaarsvet plakkaat. Deze wordt dan in kleinere stukken gebroken. We vullen de mallen daarmee. Daarna worden de mallen door een werkbegeleider afgegoten. Een dag erna is de vorm klaar. We knippen de lont en dan gaat de kaars met een prijsje eronder geplakt de winkel in.

'In de winkel vind ik het leuk om klanten te helpen. Er worden producten gemaakt die nergens anders te krijgen zijn. Alles is uniek. Ik spaar eekhoorns en tijgers. De tijger hebben we niet maar wel een eekhoorn kaars. Die vind ik het leukst.'

 

Wat anderen vinden

2 personen gaven gemiddeld 5 van de 5 sterren.
  • geeft 5 van de 5 sterren

    Het oordeel: Ik kom graag in het Ogenblikje want ik slaag daar eigenlijk echt altijd als ik een uniek kado zoek voor familie of vrienden.

  • geeft 5 van de 5 sterren

    Het oordeel: ik vindt de kaarsenmakerij / het ogenblikje een hele goede dagbesteding. ook vind ik het winkeltje erg mooi en goed op orde. complimenten hier voor.

Beoordeel deze dagbesteding

Deze pagina delen

Deel deze pagina: