menu Sluit het hoofdmenu

LET OP: VANWEGE CORONA IS DE HISTORISCHE THEETUIN TOT NADER ORDER GESLOTEN.

Historische Theetuin in de zomermaanden

In de zomermaanden bent u elke dag van harte welkom voor een wandeling door de tuin. Het theehuis is gesloten vanwege de maatregelen tegen corona. Maar er is genoeg om van te genieten. Op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag verkopen we in de tuin verse bloemen, groente en fruit, sapjes en schepijs. Lees meer over de historie en de openingstijden

Plukken, ontmoeten en genieten

Deze bijzondere plek is zeker een bezoek waard. In de Historische Theetuin werken bewoners van Bartiméus samen met medewerkers en vrijwilligers. De historische theetuin bevat een theeschenkerij, een rosarium en natuurlijk de moestuin. Wilt u gewoon even genieten van al het moois in de tuin? Wij heten u van harte welkom! De producten die we verbouwen in de moestuin kunt u op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag zelf komen plukken en kopen. Een leuke ervaring, zeker ook met kinderen. 

Reportage over de Moestuin door RTV Utrecht, september 2012

Adres- en contactgegevens voor Historische Theetuin Bartiméus

Adres

Driebergsestraatweg 44
3941 ZX Doorn

Contact

Tel: 0343 - 52 69 11
E-mail: info@bartimeus.nl

Openingstijden

Vanwege corona is de historische theetuin tot nader order gesloten.

Op de werkvloer

Bianca lacht heel hard terwijl ze telefoneert

Bianca

Telefoniste van de moestuin

Bianca is een vrolijke en zeer sociale werknemer van de moestuin. Ze werkt al sinds de opening in 2011 in de historische tuin. Grote kans dat je Bianca aan de telefoon krijgt als je belt want ze is de telefoniste. Ook assisteert ze bij rondleidingen van grotere groepen in de moestuin. Bianca vertelt bezoekers graag over de verschillende planten, kruiden en bloemen. Zo is er een pindakaasboom die ruikt naar pindakaas maar ook een dropplant die ruikt naar drop. Planten die gek ruiken, voelen of die een gekke naam hebben: Bianca vertelt er graag over. 

Wat anderen vinden

1 personen gaven gemiddeld 5 van de 5 sterren.
  • geeft 5 van de 5 sterren

    Het oordeel: Als het lekker weer is dan wandel ik graag met mijn kinderen naar de moestuin. Vooral het zelf bloemen plukken vinden we heel erg leuk.

Beoordeel deze dagbesteding

Deze pagina delen

Deel deze pagina: