menu Sluit het hoofdmenu

Plukken, ontmoeten en genieten

Deze bijzondere plek is zeker een bezoek waard. In de historische theetuin werken bewoners van Bartiméus samen met medewerkers en vrijwilligers. De historische theetuin bevat een theeschenkerij, een rosarium en natuurlijk de moestuin. Wilt u gewoon even genieten van al het moois in de tuin? Of genieten van een heerlijk kopje koffie of thee op het terras of in het theehuis? Wij heten u van harte welkom! De producten die we verbouwen in de moestuin kunt u zelf komen plukken en kopen. Een leuke ervaring, zeker ook met kinderen. 

Reportage over de Moestuin door RTV Utrecht, september 2012

Adres- en contactgegevens voor Historische Theetuin Bartiméus

Adres

Driebergsestraatweg 44
3941 ZX Doorn

Contact

Tel: 0343 - 52 69 11
E-mail: info@bartimeus.nl

Openingstijden

April tot en met oktober kunt u wandelen in de tuin als het hekje open is. Informatie over de openingstijden van het theehuis en de verkoop van groente en fruit leest u op de pagina bezoek en contact

Op de werkvloer

Bianca lacht heel hard terwijl ze telefoneert

Bianca

Telefoniste van de moestuin

Bianca is een vrolijke en zeer sociale werknemer van de moestuin. Ze werkt al sinds de opening in 2011 in de historische tuin. Grote kans dat je Bianca aan de telefoon krijgt als je belt want ze is de telefoniste. Ook assisteert ze bij rondleidingen van grotere groepen in de moestuin. Bianca vertelt bezoekers graag over de verschillende planten, kruiden en bloemen. Zo is er een pindakaasboom die ruikt naar pindakaas maar ook een dropplant die ruikt naar drop. Planten die gek ruiken, voelen of die een gekke naam hebben: Bianca vertelt er graag over. 

Wat anderen vinden

1 personen gaven gemiddeld 5 van de 5 sterren.
  • geeft 5 van de 5 sterren

    Het oordeel: Als het lekker weer is dan wandel ik graag met mijn kinderen naar de moestuin. Vooral het zelf bloemen plukken vinden we heel erg leuk.

Beoordeel deze dagbesteding

Deze pagina delen

Deel deze pagina: