menu Sluit het hoofdmenu

Theetuin weer geopend

Met ingang van 28 april 2021 is de Historische Theetuin weer voor iedereen toegankelijk, met inachtneming van de landelijke regels, houd voldoende afstand. De theetuin is geopend op woensdag- , zaterdag- en zondagmiddag van 12.30 tot 16.30 uur. Het theehuis serveert heerlijke koffie, biosappen, ijs en lekkers uit eigen bakkerij. Lees meer over de historie van deze bijzondere plek.

Reportage over de Moestuin door RTV Utrecht, september 2012

Adres- en contactgegevens voor Historische Theetuin Bartiméus

Adres

Driebergsestraatweg 44
3941 ZX Doorn

Contact

Tel: 0343 - 52 69 11
E-mail: info@bartimeus.nl

Openingstijden

Woensdag- , zaterdag- en zondagmiddag: 12.30 - 16.30 uur

Op de werkvloer

Bianca lacht heel hard terwijl ze telefoneert

Bianca

Telefoniste van de moestuin

Bianca is een vrolijke en zeer sociale werknemer van de moestuin. Ze werkt al sinds de opening in 2011 in de historische tuin. Grote kans dat je Bianca aan de telefoon krijgt als je belt want ze is de telefoniste. Ook assisteert ze bij rondleidingen van grotere groepen in de moestuin. Bianca vertelt bezoekers graag over de verschillende planten, kruiden en bloemen. Zo is er een pindakaasboom die ruikt naar pindakaas maar ook een dropplant die ruikt naar drop. Planten die gek ruiken, voelen of die een gekke naam hebben: Bianca vertelt er graag over. 

Wat anderen vinden

1 personen gaven gemiddeld 5 van de 5 sterren.
  • geeft 5 van de 5 sterren

    Het oordeel: Als het lekker weer is dan wandel ik graag met mijn kinderen naar de moestuin. Vooral het zelf bloemen plukken vinden we heel erg leuk.

Beoordeel deze dagbesteding

Deze pagina delen

Deel deze pagina: