menu Sluit het hoofdmenu

Doneren aan een goed doel

Bartiméus zet zich in voor een wereld waarin alle mensen die slechtziend of blind zijn het leven kunnen leiden zoals zij dat zelf willen. Vindt u dat ook belangrijk en wilt u hier aan bijdragen?

Geef een gift!

Via onze vriendenvereniging de Vereniging Bartiméus Sonneheerdt kunt u een donatie doen of vaste donateur worden. Zo steunt u ons werk voor mensen die blind of slechtziend zijn. De vereniging werft fondsen om innovatieve projecten voor mensen met een visuele beperking mogelijk te maken. Het betreft hoofdzakelijk projecten voor cliënten en leerlingen van Bartiméus, variërend van wetenschappelijk onderzoek tot innovatieve onderwijsprogramma’s en van verbeterde behandelmethodes tot toegankelijke ICT. Projecten waarvoor geen of slechts gedeeltelijke financiering is binnen het zorgbudget, maar die wel hard nodig zijn voor een goede kwaliteit van leven. Ook kleinschalige initiatieven worden niet vergeten, zoals rolstoelfietsen of het (deels) bekostigen van vakanties voor meervoudig beperkte cliënten. Helpt u ook mee? Uw bijdrage maakt écht verschil.

Doneren kan via: steunbartimeus.nl/help-mee.

Nalaten aan Bartiméus

U kunt op een heel speciale manier bijdragen aan ons werk, namelijk door onze vriendenvereniging Vereniging Bartiméus Sonneheerdt op te nemen in uw testament. Dankzij deze bijzondere vorm van geven, nalaten, kunnen wij ook in de toekomst veel betekenen voor mensen die blind of slechtziend zijn. We kunnen er duurzaam mee investeren, bijvoorbeeld in modern digitaal onderwijs, technologie die de zelfredzaamheid vergroot en onderzoek om oogaandoeningen beter te kunnen behandelen. Met uw nalatenschap kunt u uw betrokkenheid bij blinde en slechtziende mensen laten voortleven. Een prachtige gedachte.

Meer informatie over nalaten vindt u op www.steunbartimeus.nl/nalaten  

Uw bijdrage maakt een verschil voor blinde en slechtziende mensenHartelijk dank voor uw betrokkenheid!