menu Sluit het hoofdmenu

Doneren aan een goed doel

Bartiméus zet zich in voor een goed leven voor mensen die slechtziend of blind zijn. Vindt u dat ook belangrijk en wilt u het werk van Bartiméus steunen met een donatie?

Geef een gift!

U kunt deze overmaken op rekeningnummer NL95 ABNA 0457 4542 45 ten name van Stichting Bartiméus in Doorn. Indien u een specifiek doel binnen Bartiméus wilt steunen, dan graag dit doel erbij vermelden.

Ook kun u bijdragen via de Vereniging Bartiméus Sonneheerdt die fondsen werft om innovatieve projecten voor mensen met een visuele beperking mogelijk te maken. Het betreft hoofdzakelijk projecten voor cliënten en leerlingen van Bartiméus, variërend van wetenschappelijk onderzoek tot innovatieve onderwijsprogramma’s en van verbeterde behandelmethodes tot toegankelijke ICT. Ook kleinschalige initiatieven worden niet vergeten, zoals rolstoelfietsen of het (deels) bekostigen van vakanties voor meervoudig beperkte cliënten. Daarnaast financiert Vereniging Bartiméus Sonneheerdt een beperkt aantal projecten buiten Bartiméus die de maatschappelijke participatie van mensen met een visuele beperking bevorderen. Meer informatie over Vereniging Bartiméus Sonneheerdt vindt u op steunBartimeus.nl.

Helpt u ook mee? Uw bijdrage maakt écht verschil. Samen zorgen we ervoor dat mensen met een visuele beperking sterker in het leven staan.

Uw bijdrage maakt een verschil voor blinde en slechtziende mensenHartelijk dank voor uw betrokkenheid!