menu Sluit het hoofdmenu

Diagnostiek

Bartiméus kan onderzoek doen naar de onderliggende (oogheelkundige) oorzaak van slechtziendheid. Vooral bij kinderen kan er sprake zijn van zeer zeldzame aandoeningen. Een juiste diagnose is dan van belang voor mogelijke vervolgrevalidatie, kennis over de erfelijkheid of mogelijke behandeling van de aandoening.

Diagnostische onderzoeken

Om onderzoek te kunnen doen bij kinderen, hebben wij veel geavanceerde onderzoeksmogelijkheden tot onze beschikking. Hiermee kunnen we zeldzame aandoeningen onderscheiden. Lees meer over de onderzoeken.

Hoe gaat het onderzoek in zijn werk?

Wij proberen om in één dag alle onderzoeken te doen en ook direct een diagnose te stellen. Onze onderzoekers hebben veel ervaring met kinderen en mensen met een verstandelijke beperking. Wij hebben ons onderzoek daar zoveel mogelijk op ingericht. Lees meer over hoe het onderzoek verloopt.

Wat gebeurt er na de diagnose?

Na het onderzoek bespreekt de oogarts dit met u. Eventueel heeft u een nagesprek met een maatschappelijk werker of gedragsdeskundige over een mogelijk vervolgtraject, zoals revalidatie bij Bartiméus. Lees meer over wat er na de diagnose gebeurt

Hoe kom ik aan een afspraak?

Alleen cliënten met een verwijzing van een medisch specialist kunnen bij Bartiméus terecht voor diagnostiek. Bent u door uw specialist verwezen voor diagnostiek? Dan kunt u nadere informatie via telefoonnummer 088 - 88 99 888. Zie ook de contactinformatie.

Hoe kan ik als specialist een cliënt doorverwijzen?

Zie de informatie over verwijzing voor diagnostiek.

Adres en contact

Bezoekadres voor diagnostiek
Bartiméus locatie Zeist, Van Renesselaan 30a, 3703 AJ Zeist (gebouw 'Atrium', zie de Routebeschrijving).

Wilt u meer informatie over diagnostisch onderzoek? Neem dan gerust contact op met: 088 - 88 99 888.

Bekijk ook het team van specialisten die het diagnostisch onderzoek doen.