menu Sluit het hoofdmenu

Zorgboerderij Langbroek

Elke cliënt die op de boerderij werkt gaat daar aan de slag met het werk dat past binnen zijn of haar mogelijkheden. Werken op de boerderij zorgt voor structuur en uitdaging en draagt bij aan verdere ontwikkeling van cliënten. Daarnaast zorgt het werken ook voor sociale contacten met andere cliënten, begeleiders en vrijwilligers. 

Werken bij Zorgboerderij Langbroek

Naast het feit dat werken op een boerderij leuk is, heeft het ook meerwaarde voor onze cliënten, namelijk: 

  • de ruimte en rustige ligging van de boerderij geeft cliënten bescherming. Het ritme en de structuur op de boerderij in combinatie met de dieren zorgen voor rust en regelmaat;
  • de werkzaamheden zijn maatschappelijk relevant en met het verkopen van de boerderijproducten komen cliënten in contact met klanten uit de buurt;
  • cliënten leren een vak;  ze leren - aangepast aan hun mogelijkheden - met dieren werken, zaaien, oogsten en producten te verwerken tot een eindproduct. 

Bij alle werkzaamheden staat ontwikkeling van de cliënt centraal. Daarom gaan we samen op zoek naar activiteiten waar een cliënt zich goed bij voelt. Meer weten over werken bij Zorgboerderij Langbroek? Kom eens langs op de boerderij, neem een kijkje op de website of neem contact met ons op via de mail!

De producten en diensten van Zorgboerderij Langbroek

Meer informatie voor klanten van de Zorgboerderij Langbroek kunt u vinden op www.bartimeus.nl/zorgboerderij. Daar vindt u informatie over de producten en diensten die we maken en aanbieden. Ook kunt u hier gemakkelijk naar de website van andere dagbestedingen.

De zorgboerderij heeft ook een eigen website: www.bartimeuszorgboerderij.nl.