menu Sluit het hoofdmenu

Kaarsenmakerij Doorn en 't Ogenblikje

De kaarsenmakerij en cadeauwinkel 't Ogenblikje bevinden zich op terrein 't Sand bij Bartiméus in Doorn. De cliënten van de kaarsenmakerij worden gehaald en gebracht door woonbegeleiders of komen zelfstandig. Een aantal cliënten komt met de taxi van de locatie in Zeist.

Kaarsenmakerij

In de kaarsenmakerij werken cliënten van 20-65 jaar. Met verschillende grondstoffen gaan zij daar aan de slag om de kaarsen te maken. Het productieproces is opgesplitst in deelhandelingen en afhankelijk van de individuele mogelijkheden betrekken we cliënten bij één of meerdere handelingen. Zo heeft elke cliënt een belangrijke bijdrage in het productieproces. De kaarsen die onze cliënten maken worden verkocht in 't Ogenblikje.

Vooraanzicht cadeaushop 't Ogenblikje't Ogenblikje 

In cadeauwinkel 't Ogenblikje verkopen we naast de kaarsen ook producten uit andere werkplaatsen. Zoals houten speelgoed, tuinfakkels, badartikelen, koeken, producten van de boerderij en artikelen van keramiek en vilt. 't Ogenblikje heeft ook een eigen website voor klanten waar meer informatie staat over de locatie en over de producten en diensten die wij aanbieden. Bekijk de website voor klanten van kadoshop 't Ogenblikje.