menu Sluit het hoofdmenu

Cliëntenraad Kind & Jeugd

De Cliëntenraad Kind & Jeugd denkt mee over onderwerpen die van belang zijn voor cliënten in de leeftijd van 0 tot circa 18 jaar die ondersteuning krijgen van een (ambulant) zorgmedewerker van Bartiméus. Denk daarbij aan onderwerpen als: begeleiding op het kinderdagverblijf of op school, diagnostiek, cursussen of vrijetijdsbestedingen.

De cliëntenraad vergadert eenmaal in de twee maanden. Het merendeel van de bijeenkomsten vindt online plaats, een enkele keer wordt afgesproken op locatie in Zeist. 

Vacature

We zijn op zoek naar nieuwe leden voor onze cliëntenraad. Ben je ouder van een leerling die buiten de Bartiméus-scholen wordt begeleid? Wil je meedenken en meepraten over beleid en ondersteuning die de kinderen de komende tijd nodig hebben? Lees de vacature (PDF) 

Visie

Bij Bartiméus vinden we het belangrijk dat cliënten zo vroeg mogelijk kunnen meedenken met beleid binnen de doelstelling van Bartiméus. Samen met ouders/verzorgers van kinderen met een visuele beperking kunnen wij als Cliëntenraad Kind & Jeugd ervoor zorgen dat kinderen die zorg en begeleiding krijgen die zij wensen en nodig hebben en in een omgeving die bij hen past. 

Raadsleden

Voorzitter: Gertjan Veenhof
Leden:
Laura Nieuwland
Carien Senneker
Vacature (3)

De cliëntenraad heeft u nodig!

De Cliëntenraad Kind & Jeugd is op 1 januari 2021 van start gegaan. Wij kunnen niet zonder uw hulp en goede adviezen aan Bartiméus. Wilt u meedenken en/of meepraten: geeft u zich dan op als cliëntenraadslid. Lees meer in deze vacature (PDF)

Naast leden voor de cliëntenraad zijn wij ook zoek naar betrokken ouders die met ons mee willen denken. Mensen aan wie we vragen uit de organisatie of de cliëntenraad kunnen voorleggen, bijvoorbeeld door middel van een korte enquête. Als dank houden wij u iedere twee maanden op de hoogte van de besprekingen in de cliëntenraad. Meld u nu aan als ervaringsdeskundige en praat mee

Voor meer informatie

Wilt u iets kwijt of contact opnemen met de Cliëntenraad Kind & Jeugd? Stuurt u dan een bericht aan:ClientenraadKindEnJeugd@bartimeus.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook bellen naar ambtelijk secretaris Karin Wijsman, via telefoonnummer 06 - 54 72 65 93.