menu Sluit het hoofdmenu

Training Energie Managen in je werk

vindt plaats op: 
donderdag 11 november 2021
Energie Managen in je werk

In de training gaat u aan de slag met andere manieren van werken en leert u keuzes maken in het slim omgaan met uw energie. Met als doel het voorkomen van uitval en het verbeteren van vitaliteit, zodat werken leuk en verantwoord blijft.

Het betreft een driedaagse training, bestaande uit twee dagen aaneengesloten én een verdiepingsdag na een half jaar. Deze korte time-out geeft u de gelegenheid om de focus te leggen op verandermogelijkheden, regie pakken en het hervinden van energie. Na het volgen van de training kunt u de aangereikte handvatten in uw eigen werksituatie toepassen en keuzes maken in het gebruik en behoud van uw energie.

Tijdens de verdiepingsdag staan evaluatie van de dagelijkse praktijk, het bespreken van de persoonlijke doelstellingen en het delen van ervaringen centraal. Tijdens het middagprogramma kunt u diverse themaworkshops volgen.

De training omvat onder andere de volgende aandachtsgebieden:

  • persoonlijke effectiviteit;
  • timemanagement;
  • gebruik van hulpmiddelen en hulpbronnen;
  • effectief communiceren.

U krijgt handige tips en trucs die u in praktijk kunt brengen en ook eventueel bespreekbaar kunt maken met uw collega’s en leidinggevende. Dit verhoogt de vitaliteit en het werkplezier.

Voor wie?

De training is ontwikkeld vanuit de vraag van en in gezamenlijkheid met werknemers met een visuele beperking. Iedereen in de leeftijd van 18 - 67 jaar, met mbo+, hbo en wo denkniveau, slechtziend of blind kan zich aanmelden.

De training was een eyeopener. Ik wilde het leven blijven leiden zoals ik dat altijd deed, maar ik moest leren accepteren dat dit niet reëel was. In mijn werk liep ik tegen zaken aan die veel energie kostten. Door alle tips, trucs en antwoorden op mijn vragen kan ik nu verder en krijg ik weer energie van werken.

Trainingsdagen

De training wordt verzorgd door ervaren arbeidsconsulenten, loopbaanadviseurs en psychologen van Werkpad/Bartiméus. Deze training wordt gegeven in Congrescentrum Dennenheul in Ermelo, gelegen in een mooie en rustieke omgeving.

Interesse gewekt? Meld u dan aan voor de trainingsdagen op 10 en 11 november. We hebben plek voor minimaal 8, maximaal 12 deelnemers. Kosten EUR 1.480,00 (excl. BTW). Vraag naar de financieringsmogelijkheden. Aanmelden kan via sterkinwerk@bartimeus.nl.