menu Sluit het hoofdmenu

Aanmelden of verwijzen

U kunt bij Bartiméus terecht met al uw (hulp)vragen of voor advies op het gebied van visuele beperkingen. Onze professionals werken vanuit verschillende locaties in het land. Afhankelijk van uw (hulp)vraag doen we onderzoek of kunnen we u helpen in revalidatie bij een visuele beperking. Neem gerust contact met onze medewerkers over de mogelijkheden.

Hoe kunt u zich aanmelden?

U kunt vrijblijvend bellen met één van de medewerkers op telefoonnummer 088 - 88 99 888 op werkdagen van 08.30 tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 17.00 uur. Zij kunnen u informeren over de mogelijkheden en de wijze van financiering van onze hulpverlening. Het is ook mogelijk om een mail te sturen naar info@bartimeus.nl of een informatiespreekuur te bezoeken op één van onze vestigingen of externe locaties. Graag helpen we u persoonlijk verder!

Altijd een verwijzing nodig

Voor het maken van een afspraak heeft u een verwijsbrief nodig. Bent u nog niet eerder bij ons geweest, dan hebben wij een verwijsbrief nodig van een medisch specialist, bijvoorbeeld een oogarts. Bent u al bij ons bekend? Dan volstaat een verwijsbrief van uw huisarts.

Iemand verwijzen?

Bent u professional en wilt u een cliënt of patiënt naar Bartiméus verwijzen? Bartiméus is ook te vinden op ZorgDomein. Via dit platform stuurt u gemakkelijk uw verwijzing naar ons toe. Heeft u geen account op ZorgDomein? Bezoek dan hun website om kosteloos een account aan te maken: Verwijzen en aanvragen – ZorgDomein. Of ga naar de verwijspagina op deze site.

Weten wanneer u geholpen wordt

Als u naar Bartiméus komt voor onderzoek of advies, dan wilt natuurlijk weten wanneer u geholpen wordt. 

Nadat wij een verwijsbrief van uw arts hebben ontvangen, nemen wij contact met u op. Afhankelijk van uw (hulp)vraag maken we met u een afspraak voor een onderzoek en een gesprek. Samen met u kijken we naar de eerste mogelijkheid hiervoor bij één van onze vestigingen bij u in de buurt. Is er een wachttijd? Dan kijken we samen met u naar alternatieven. Bijvoorbeeld een afspraak bij een andere Bartiméusvestiging of het overbruggen van de wachttijd met alternatieve dienstverlening of producten.

Vragen of contact?

Heeft u specifieke vragen over uw aanmelding of het doorverwijzen van cliënten/patiënten? Of wilt u weten wat de actuele wachttijden zijn op de verschillende locaties? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via 088-8899888.