menu Sluit het hoofdmenu

Aanmelden of verwijzen

U kunt bij Bartiméus terecht met al uw (hulp)vragen of voor advies op het gebied van visuele beperkingen. Onze professionals werken vanuit verschillende locaties in het land. Afhankelijk van uw (hulp)vraag doen we onderzoek of kunnen we u helpen in revalidatie bij een visuele beperking. Neem gerust contact met onze medewerkers over de mogelijkheden.

Hoe kunt u aanmelden?

U kunt vrijblijvend bellen met één van de medewerkers op telefoonnummer 088 - 88 99 888 op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. Zij kunnen u informeren over de mogelijkheden en de wijze van financiering van onze hulpverlening. U heeft altijd een verwijzing nodig van een oogarts of andere specialist. Het is ook mogelijk een e-mail te sturen of een informatiespreekuur te bezoeken op één van onze vestigingen of externe locaties. Graag helpen we u persoonlijk verder!

Iemand verwijzen?

Bent u professional en wilt u een cliënt of patiënt naar Bartiméus verwijzen, ga dan naar de verwijspagina op deze site.

Korte wachttijden

Als u naar Bartiméus komt voor onderzoek of advies, dan is het prettig als u daar niet lang op hoeft te wachten. Nadat wij de verwijzing van uw specialist hebben ontvangen, nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak.

Vragen of contact?

Heeft u specifieke vragen over uw aanmelding of het doorverwijzen van cliënten/patiënten? Of wilt u weten wat de actuele wachttijden zijn op de verschillende locaties? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via 088-8899888.