menu Sluit het hoofdmenu

Kennis en expertise op het gebied van toegankelijkheid

Als erkende expertise organisatie werken wij actief aan kennisontwikkeling op het gebied van visuele inclusie. Zo zijn we betrokken bij de ontwikkeling van bijvoorbeeld richtlijnen, wet- en regelgeving en/of bouwbesluiten en doen we onderzoek.

Deze expertise kunnen we vervolgens direct in praktijk toepassen én vertalen naar oplossingen voor onze klanten. Opdrachtgevers kunnen er dus vanuit gaan dat wij altijd de laatste (wetenschappelijke of evidence based) richtlijnen en/of inzichten hanteren. Zo hebben wij diverse opdrachtgevers al kunnen helpen en hebben onze medewerkers meegedacht in ontwerptrajecten binnen productontwikkeling en ICT, het opzetten van opleidingsprogramma’s, expertmeetings en/of hackatons. Met welke uitdagingen en vragen kunnen wij u helpen?

Contact

Accessibility is een onderdeel van Bartiméus en richt zich op het optimaal toegankelijk maken van de fysieke, sociale en digitale wereld voor mensen met een (visuele) beperking. Dit doen we met een team van 20 professionals. 

Graag gaan we vrijblijvend met u in gesprek hoe we de toegankelijkheid van uw organisatie kunnen verbeteren. U kunt ons ook bereiken via 030 – 2398270 of info@accessibility.nl. Voor meer informatie zie ook onze website Accessibility.

 

Nieuws