menu Sluit het hoofdmenu

Donkere Beleving

Tijdens de rondleiding in het donker op onze locatie in Zeist loop je met een taststok door een volledige donkere ruimte en voer je opdrachten uit. Lukt het je om aan te bellen bij de voordeur, om de tafel te vinden of om over het bruggetje heen te lopen? Op deze manier ervaar je zelf hoe het is om niets te zien. De rondleiding wordt begeleid door een ervaringsdeskundige want niemand kan beter vertellen hoe zijn/haar leven eruit ziet, dan iemand die een visuele beperking heeft. Raak geïnspireerd hoe iemand 100% leeft, juist mét die beperking. Het belevingsprogramma duurt 1,5 uur.

We hebben een waardevolle morgen bij jullie gehad waarin we veel geleerd hebben!

Op maat gemaakt programma

Er zijn veel mogelijkheden om gebruik te maken van onze Donkere beleving. Denk aan coaching in het donker of een teambuilding sessie. Ook is het mogelijk om de rondleiding in het donker te combineren met een workshop of een wandeling met een speciale bril en een stok. Zo ervaar je zelf hoe het is om met beperkt zicht rond te lopen. We denken graag mee met jouw wens en behoefte.

Donkere Beleving tijdelijk gesloten

Op dit moment is de Donkere Beleving gesloten omdat onze locatie wordt verbouwd. We hopen in het najaar de nieuwe Beleving te kunnen openen, maar uiteraard is dat ook nog afhankelijk van de dan geldende corona maatregelen.

Contact

Neem contact met ons op voor informatie of een vrijblijvende offerte.

Bent u te gast geweest bij de Donkere Belevingsruimte en wilt u deze ervaring met ons delen? Laat u dan een berichtje achter!