menu Sluit het hoofdmenu

Dineren in het Donker

Bartiméus organiseert Dineren in het Donker om mensen bewust te maken van de wereld van het niet-zien. In volledige duisternis serveren we een heerlijk diner. Een bijzondere ervaring voor een avond uit met z’n tweeën, of met een groep vrienden, collega’s of familie. Ervaar zelf hoe het is als u niets ziet en andere zintuigen het overnemen. Het diner vindt plaats in Hotel Restaurant Oud London in Zeist.

Wat een bijzondere ervaring, dit zou iedereen een keer moeten doen!

Hoe ziet de avond eruit?

U wordt ontvangen met een (alcoholvrij) aperitief. Daarna begeleiden we u naar het volledig donkere restaurant. De tafels zijn keurig gedekt, dat voelt u. In het donker wordt een heerlijk drie-gangendiner geserveerd , inclusief twee drankjes. Het diner is een verrassing, het is aan u om te proeven wat u eet.

Het verblijf in het donker duurt maximaal twee uur. Na het dessert gaat langzaam het licht weer aan. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u uw ervaringen met elkaar delen. De kok zal u tot slot laten zien hoe de gerechten er uit zagen.

Het Diner in het Donker start om 18.30 uur en kost € 57,50 per persoon. Het diner wordt 1x per maand georganiseerd. U kunt zich inschrijven via het inschrijfformulier.

Groepsarrangementen

Groepen vanaf 12 personen kunnen in overleg een datum vaststellen van maandag t/m vrijdag. Kom samen met je afdeling, voor een jubileum of een speciale gelegenheid dineren in het donker. De prijs van het luxe 3-gangen diner bedraagt € 57,50 per persoon.

Reserveren

Direct reserveren. Heeft u vragen bel dan naar 06 - 386 812 97 of mail naar dinereninhetdonker@bartimeus.nl. Direct reserveren kan ook via het onderstaande formulier. Uiteraard houden wij rekening met de coronamaatregelen en volgen wij de adviezen van het RIVM en de Rijksoverheid. 

Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en een week voor aanvang een herinnering via e-mail. Na afloop vragen wij u nog om uw ervaring met ons te delen door het invullen van een evaluatieformulier.