menu Sluit het hoofdmenu

Webinar met thema: Mijn zicht wordt minder, kan ik mijn werk blijven doen?

vindt plaats op: 
donderdag 20 mei 2021

Dit jaar organiseert Oogvereniging WERK een breed scala aan online bijeenkomsten rondom het vinden en behouden van werk. Bartiméus en Visio leveren ook een bijdrage.

Dit jaar organiseert Oogvereniging WERK een breed scala aan online bijeenkomsten rondom het vinden en behouden van werk. Bartiméus en Visio leveren ook een bijdrage.

Iedere derde donderdagavond van de maand, is er afwisselend een webinar of een werkcafé. De thema's die aan bod komen, zijn alleen verweven met het hoger doel: WERK.

Webinar WERK - mei 2021

Donderdag 20 mei aanstaande is er een webinar. Dit webinar heeft als thema: Mijn zicht wordt minder, kan ik mijn werk blijven doen?

Je herkent de situatie vast: je hebt een oogaandoening en merkt dat je na een dag werken erg moe bent. Het is onzeker of je auto kunt blijven rijden; ’s avonds zeg je afspraken vaak af. Je maakt je zorgen of je je werk wel kan blijven doen. Wie zou je in vertrouwen kunnen nemen?

Het webinar geeft je antwoord op deze vragen en zal jou tevens informeren hoe de Oogvereniging, Visio en Bartiméus, ondersteuning kunnen bieden in dit lastige proces.

Aan bod komen onder meer:

  • Wat kan de Oogvereniging voor je doen als je vragen hebt of wil sparren?
  • Hoe en wanneer meldt je dat je steeds minder gaat zien?
  • Wet en regelgeving: Wat zijn mijn rechten? En mijn plichten?
  • Hulp: Direct naar de werkgever of naar de bedrijfsarts? UWV of Bartiméus en Visio?
     

Tijdens het webinar worden, in samenwerking met Visio en Bartiméus, kennis, ervaring, maar zeker ook tips & trucs gedeeld, zodat jij niet alleen met je zorgen blijft rondlopen.
Uiteraard is er ruimte voor het stellen van vragen.
Het webinar start om 19.30 uur en eidigt om ongeveer 21.00 uur sluiten we de bijeenkomst af.

Informatie en aanmelden

Wil je dit Oogvereniging WERK-webinar bijwonen?

Vul dan het aanmeldformulier in. Na aanmelding ontvang je een link naar het webinar. Nog andere vragen over de WERK-webinars of cafés?
Stel ze gerust! Het e-mailadres is werk@oogvereniging.nl.

Bron: www.oogvereniging.nl