menu Sluit het hoofdmenu

Training 'Reizen met lef' in Arnhem

vindt plaats op: 
maandag 3 oktober 2022

De training ‘Reizen met lef’ is bestemd voor mensen met een visuele beperking die graag willen ervaren hoe het is om te reizen en gebruik te maken van het openbaar vervoer en hieraan gerelateerde voorzieningen.

Voor wie?

De training ‘Reizen met lef’ is bedoeld voor mensen met een visuele beperking die in groepsverband willen leren en ervaren hoe het is om te reizen met openbaar vervoer en hoe om te gaan met aan reizen gerelateerde voorzieningen. Je kunt alleen deelnemen aan deze training als je al cliënt bent bij Bartiméus.

De training

De training wordt fysiek gegeven in groepsverband op onze locatie in Arnhem gevestigd in Gebouw 026 Arnhem (adres: Ing. E.N. van Kleffenstraat 6, 6842 CV Arnhem). Voorafgaand aan de training krijgt u eerst een voorgesprek met een ambulant begeleider of maatschappelijk medewerker om inzicht te krijgen of de training passend is bij uw behoefte. Ook wordt er geïnventariseerd of u beschikt over alle pasjes (Regiotaxi, Valys, OV-begeleiderskaart etc.).

Data en aanvang

De trainingen gaan door bij voldoende deelname (minimaal vier personen). Voor nu staan de trainingen ingepland op: 

  • 3 oktober 2022 van 10:00 tot 13:00 uur
  • 17 oktober 2022 van 10:00 tot 16:00 uur
  • 31 oktober 2022 van 10:00 tot 16:00 uur
  • 28 november 2022 van 13:30 tot 16:30 uur

Aanmelden

Iedereen die al cliënt is bij Bartiméus kan zich aanmelden voor de ‘Reizen met lef’ training. Wanneer blijkt dat de training voor u geschikt is, komt u op de wachtlijst te staan voor de eerst volgende training.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar José Visser, ambulant begeleider, via jvisser@bartimeuss.nl.