menu Sluit het hoofdmenu

Opening Henriëtte van Heemstra huis in Ermelo

vindt plaats op: 
donderdag 16 mei 2019
Nieuwbouw Henriette van Heemstrahuis Ermelo

Een toegankelijk verzorgingshuis met allerlei moderne faciliteiten voor senioren met een visuele beperking. De bewoners van Bartiméus in Ermelo hebben hun oude woonomgeving recent verruild voor nieuwe, mooie studio’s met toebehoren. 'Het voelt alsof we samen een groot, saamhorig gezin vormen. Ik ben erg blij met de nieuwe, kleinere woonvormen', aldus een van de bewoners. Donderdag 16 mei wordt het Henriëtte van Heemstra Huis feestelijk geopend.

Zowel de bewoners als de begeleiding en verzorgenden keken uit naar de nieuwbouw op het groenrijke terrein van Bartiméus in Ermelo. Het resultaat? Een eigentijds verzorgingshuis waar senioren die slechtziend of blind zijn het leven kunnen leiden dat bij hen past.

Opening 16 mei 2019

Tijdens de opening krijgen de genodigden een indruk van het nieuwe Henriëtte van Heemstra Huis. Daar hoort uiteraard ook een kennismaking bij met de bewoners, medewerkers en vrijwilligers van het huis.

De openingshandeling wordt verricht door mw. drs. Jopie Nooren (Bartiméus) en dhr. Joeke van der Mei (Bartiméus Fonds) en dhr. Schimmel en mw. Baas, leden van de belevingswerkgroep.

Meer over de woonvormen in het Henriëtte van Heemstra Huis vindt u op deze site.