menu Sluit het hoofdmenu

Online voorlichting REA College voor gemeenten

vindt plaats op: 
dinsdag 16 februari 2021

Werkt u met jongeren zonder startkwalificatie en met een beperking die (dreigen) uit te vallen in het reguliere beroepsonderwijs? Speciaal voor deze jongeren vanaf 17 jaar heeft REA College een passend scholingstraject, altijd op maat en met als doel passend werk! 

Op dinsdag 16 februari a.s. vindt er een online voorlichting voor medewerkers van gemeenten plaats. Trajectbegeleiders, leerplichtambtenaren en andere medewerkers die vanuit de gemeente betrokken zijn bij deze jongeren zijn van harte welkom bij deze online voorlichting. De voorlichting vindt plaats van 14.30 uur tot en met ongeveer 15.30 uur en aansluitend kunt u al uw vragen stellen.

Programma

  • Een presentatie over de mogelijkheden bij REA College.
  • Een cursist vertelt over zijn ervaring.
  • Ruimte voor al uw vragen.

Meld je nu aan!

Om de voorlichting overzichtelijk te houden hanteren we een maximaal aantal deelnemers dus meldt u op tijd aan. De online voorlichting wordt gegeven via Teams. 

Stuur een e-mail naar: voorlichtingbartimeus@reacollege.nl . Vermelding in het onderwerp svp: 'Voorlichting 16 februari' en in het bericht uw naam en of uw specifieke vragen hebt.

Bent u aangemeld? 

Dan krijgt u een week voor de voorlichting een link naar de online voorlichtingsbijeenkomst.
Op de dag van de bijeenkomst ontvangt u een reminder.

Nieuwsgierig?

Wilt u alvast meer over REA College lezen? Kijk op www.reacollege.nl. Of lees het verhaal van ICT-er Ian, die na de Route-Educatie-Arbeid van het REA College een mooie baan vond.

De scholingstrajecten van REA College voor jongeren met een visuele beperking worden verzorgd op de REA vestigingen in Utrecht, Ermelo en Apeldoorn.  

Tot op de online voorlichting!
 

Voorlichting voor cursisten en scholen

Dit is een online voorlichting voor medewerkers van gemeenten. Bent u betrokken vanuit een onderwijsinstelling of cursist en wilt u ook een online voorlichting volgen? Dat kan. Stuurt u dan een mail naar voorlichtingbartimeus@reacollege.nl met als titel ‘voorlichting cursisten’ of ‘voorlichting scholen’ en uw gegevens. U ontvangt dan informatie over de komende voorlichtingsevenementen.

De dienstverlening van REA College valt onder de Participatiewet. De scholingstrajecten naar werk worden vergoed vanuit een subsidieregeling van UWV in samenwerking met gemeenten.