menu Sluit het hoofdmenu

Adres en route naar Bartiméus in Zwolle

aangezicht locatie bartimeus in zwolleAdres

Postadres
mr. H.F. de Boerlaan 38a
7417 DB Deventer

Bezoekadres
Geert Grootestraat 7b (Gezondheidscentrum Diezerpark)
8022 CG Zwolle
088 - 88 99 888

Openingstijden

Op afspraak.

Route

Eigen vervoer

Vanuit Apeldoorn/Amersfoort/Meppel via de A28, neemt u afslag 20, Zwolle-Noord. (*) Vervolgens volgt u de ANWB-borden H-Isala. Op de Ceintuurbaan neemt u de eerste afslag (Meppelerstraatweg). Deze volgt u tot de rotonde. Dan slaat u rechts af (Hogekampsweg). Bij de tweede rotonde gaat u rechtdoor op de Hogekampsweg. Neem daarna de tweede weg rechts. Dit is de Geert Grootestraat. Na 200 meter bevindt zich aan uw linkerkant Bartiméus op nummer 7b. 

Vanuit andere richtingen neemt u de Ceintuurbaan naar Zwolle-Noord. Daarna zie boven bij (*). 

Op het parkeerterrein bij Bartiméus zelf en in de buurt kunt u gratis parkeren. 

Openbaar vervoer

Vanaf station Zwolle neemt u bus 4 richting AA landen Oost of bus 13 richting AA landen Noord. Bij bushalte Hogenkampsweg stapt u uit. Let op: de bushalte bevindt zich op een verhoogd plateau tussen de rijweg en het fietspad.

Vanaf de bushalte steekt u eerst het fietspad over om de stoep te bereiken. U kunt hiervoor de geleidelijn bij de bushalte, tegen de rijrichting van de bus in, volgen. Vervolgens gaat u linksaf, u loopt nu langs de Hogenkampsweg. Bij de eerste zijstraat, na ongeveer 100 meter, slaat u rechtsaf de Geert Grootestraat in.

U vervolgt de stoep en steekt na ongeveer 100 meter een zijstraat, de van Ummenstraat, over. U vervolgt uw route over de stoep en steekt, na ongeveer 50 meter, een tweede zijstraat over, de Regelandstraat. Wat verder deze zijstraten in liggen afritjes met geleidelijnen voor het oversteken.  Direct na de tweede zijstraat vindt u dwars op de stoep geleidelijnen die u naar de oversteekplaats van de Geert Grootestraat toe leiden. Aan de overkant is een voetpad met geleidelijn die u naar de voordeur van het gezondheidscentrum Diezerpark begeleiden. Bartiméus is gevestigd in dit gebouw op de begane grond.

De bushalte terug richting het station, bevindt zich aan de overkant van de Hogenkampsweg, recht tegenover de halte waar u bent uitgestapt. Ook deze bushalte bevindt zich weer op een verhoogd plateau tussen het fietspad en de rijweg. Dichtbij de bushaltes is een oversteekpunt met verkeerslichten, geleidelijnen en een goed hoorbare rateltikker.

Bekijk ook de gedetailleerde routebeschijving van de bushalte naar de voordeur van locatie Zwolle.

NS Reisassistentie

Op ruim 125 stations in Nederland biedt de NS Reisassistentie aan van de eerste tot en met de laatste trein. Een opgeleide NS-medewerker of taxichauffeur helpt u namens NS ter plekke op het station en bij uw treinreis. Meer informatie hierover vindt u op www.ns.nl/reisassistentie of kunt u telefonisch opvragen via 030-2357822. 

Ook kan gebruik worden gemaakt van hulp via  www.ns.nl/geleidelijnen . Een route vanaf de plaats en het spoor waar u uitstapt tot aan het busstation kan hiervandaan (van tevoren) worden gedownload (als print of als MP3-bestand).  

In het gebouw

U komt het gebouw binnen door glazen schuifdeuren. Bartiméus is gelegen op de begane grond van het pand, een geleidelijn binnen begeleidt u naar de voordeur van Bartiméus. Ook bevinden zich toiletten op de begane grond van het gebouw.