menu Sluit het hoofdmenu

Adres en route naar Bartiméus in Zwolle

Vooraanzicht Campus ZwolleAdres

Dokter Hengeveldweg 2 (gele ingang van het gebouw: Hengeveldcollege)
8025 AK Zwolle
T 088 - 88 99 888

Let op: Bartiméus zit op de tweede etage van het gebouw “Hengeveldcollege”, waar zich onder andere een school voor speciaal voortgezet onderwijs bevindt. Onder schooltijd is het niet toegestaan te parkeren bij het Hengeveldcollege. In het gebouw loopt u door de school heen naar Bartiméus.

Route

Eigen vervoer

Neem vanaf de A28 afslag Zwolle-Noord (afslag 20) en volg de ringweg naar het Isala ziekenhuis. Neem niet de afslag naar H Isala, maar de afslag naar Oosterenk J. U bevindt zich dan op de Dokter Spanjaardweg. Het Hengeveldcollege bevindt zich aan het eind van de Dokter Spanjaardweg aan de rechterkant. Hier kunt u onder schooltijd niet parkeren. U kunt de auto betaald parkeren op parkeerterrein P2 van de Isala klinieken, aan de linkerkant van de Dokter Spanjaardweg. Na het parkeren steekt u de Dokter Spanjaardweg over naar de bushalte bij het Hengeveldcollege. Dan volgt u de geleidelijnen door het hek naar de gele ingang. Zie verder bij In het gebouw.

Als de cliënt niet ver kan lopen, kan hij bij de ingang van het Hengeveldcollege worden afgezet. Vanwege eenrichtingsverkeer moet u dan via een omweg naar de Dokter Hengeveldweg rijden. Neem op de Dokter Spanjaardweg de eerste afslag rechts naar de Dokter van Deenweg, daarna linksaf naar de Dokter Klinkertweg. Aan het einde van de weg rijdt u linksaf naar de Dokter Hengeveldweg. De slagboom voor het Hengeveldcollege bevindt zich na de verkeersdrempel aan de linkerkant. Als u op het knopje bij de slagboom drukt, geeft u aan dat u iemand af komt zetten en daarna de auto elders gaat parkeren. De cliënt kan dan naar binnen gebracht worden om in de aula op u te wachten. N.B. Het kan daar vol en druk zijn met middelbare scholieren. Vervolgens kunt u de auto parkeren op P2 van de Isala klinieken. Ga dan vanaf de parkeerplaats 2 x linksaf. P2 bevindt zich dan na de bushalte aan de rechterkant. Na het parkeren steekt u de Dokter Spanjaardweg weer over naar de bushalte. Dan volgt u de geleidelijnen door het hek naar de gele ingang.

Zie verder bij In het gebouw.

Betalen bij vertrek doet u bij de abri midden op het parkeerterrein. Vervolgens rijdt u om het gebouw aan de linkerkant heen om bij de uitrijslagboom te komen.

Tijdens het avondspreekuur op dinsdag en in de schoolvakanties is het wel mogelijk om bij de gele ingang (Dokter Hengeveldweg 2) te parkeren. De slagboom staat dan omhoog. De toegang tot het gebouw is dan gesloten. U kunt gebruik maken van de intercom om het gebouw in te komen, zie In het gebouw.

Openbaar vervoer

Vanaf het NS-station Zwolle kunt u het beste stadbus 1 richting Oosterenk nemen. Deze vertrekt elk kwartier voor de hoofdingang van het station. Diverse streekbussen zijn ook mogelijk, het streekbusstation bevindt zich als u het NS-station uitloopt aan de rechterkant. Zie www.9292.nl voor de meest efficiënte route. Uitstappen bij halte “Dokter Hengeveldweg”. Als u uitstapt is het Hengeveldcollege recht voor u. Volg de geleidelijnen door het hek naar de gele ingang van het gebouw.

Filmpje looproute vanaf bushalte 'Dokter Hengeveldweg' met 360 graden beelden + auditieve instructies. (deze filmpjes betreffen een pilot. Bevindingen met betrekking tot deze pilot kunt u mailen naar ict4vip@bartimeus.nl)

In het gebouw

U komt het gebouw binnen via de ingang met de gele deuren. De deuren gaan automatisch open. U loopt rechtdoor over een mat van ongeveer 6 meter. Pas op: aan het eind van de mat zwaaien de deuren automatisch naar u toe open! Daarna volgt u de geleidelijnen rechtsaf, u loopt dan door de aula van de school. Het kan hier druk zijn met scholieren. Op de volgende mat gaat u rechtsaf, waarna u de geleidelijnen volgt naar de lift. Toets in de lift op verdieping 2 en volg vanaf daar weer de geleidelijnen naar Bartiméus. De wachtruimte is direct na de klapdeuren aan de rechterkant. Het toilet vindt u door de geleidelijnen rechtdoor te volgen.

U kunt desgewenst ook de borden volgen naar de trappen, hier zijn geen geleidelijnen. U loopt dan tussen de trappen door over de gangen van de school, daar alsmaar rechts aanhouden om bij de volgende trap te komen. Op de tweede etage gaat u 2 x rechtsaf en daarna de gang links in. De wachtruimte is direct na de klapdeuren aan de rechterkant. Het toilet vindt u door de geleidelijnen rechtdoor te volgen.

Als u dit op prijs stelt, kunnen we u ook bij de ingang ophalen. Hiervoor kunt u gebruik maken van de intercom. Tijdens schoolvakanties en het avondspreekuur is het gebouw gesloten, ook dan wordt u verzocht de intercom te gebruiken. Op de buitenmuur rechts voor de gele ingang bevindt zich het kastje van de intercom. Als u op het rode knopje linksonder drukt gaat de bel boven over, u hoort dan zelf ook geluid. Na contact wordt u opgehaald.

Let op: de buitendeur zwenkt naar buiten open tot vlakbij de deurbel!