menu Sluit het hoofdmenu

Adres en route naar Bartiméus in Zwolle

Vooraanzicht Campus ZwolleAdres

Dokter Hengeveldweg 2 (gele ingang van het gebouw: Hengeveldcollege)
8025 AK Zwolle
T 088 - 88 99 888

Let op: Bartiméus zit op de tweede etage van het gebouw “Hengeveldcollege”, waar zich onder andere een school voor speciaal voortgezet onderwijs bevindt.

Route

Eigen vervoer

Neem vanaf de A28 afslag 20 Zwolle-Noord en volg de ringweg naar het Isala ziekenhuis. Neem niet de afslag naar H Isala, maar de afslag naar Oosterenk J. U bevindt zich dan op de Dokter Spanjaardweg. Het Hengeveldcollege bevindt zich aan het eind van de Dokter Spanjaardweg aan de rechterkant. Hier kunt u onder schooltijd niet parkeren. U kunt de auto betaald parkeren op parkeerterrein P2 van de Isala klinieken, aan de linkerkant van de Dokter Spanjaardweg. Na het parkeren steekt u de Dokter Spanjaardweg over naar het hek, dan volgt u de geleidelijnen naar de gele ingang. Zie verder bij In het gebouw.

Als de cliënt niet ver kan lopen, kan hij bij de ingang van het Hengeveldcollege worden afgezet. Vanwege eenrichtingsverkeer moet u dan via de Dokter van Deenweg en de Dokter Klinkerweg naar de Dokter Hengeveldweg rijden. De slagboom voor het Hengeveldcollege bevindt zich na de verkeersdrempel aan de linkerkant. Als u op het knopje bij de slagboom drukt, geeft u aan dat u iemand af komt zetten en daarna de auto elders gaat parkeren. De cliënt kan dan naar binnen gebracht worden om in de aula op u te wachten. N.B. Het kan daar vol en druk zijn met middelbare scholieren. Vervolgens kunt u de auto parkeren op P2 van de Isala klinieken op de dokter Spanjaardweg. Na het parkeren steekt u de Dokter Spanjaardweg over naar het hek, dan volgt u de geleidelijnen naar de gele ingang. Zie verder bij In het gebouw.

Betalen bij vertrek doet u bij de abri midden op het parkeerterrein. Vervolgens rijdt u om het gebouw aan de linkerkant heen om bij de uitrijslagboom te komen.
In de schoolvakanties is het wel mogelijk om bij de gele ingang (Dokter Hengeveldweg 2) te parkeren. De slagboom staat dan omhoog. De toegang tot het gebouw is dan gesloten. U kunt gebruik maken van de intercom om het gebouw in te komen, zie In het gebouw.

Zie verder bij In het gebouw.

Betalen bij vertrek doet u bij de abri midden op het parkeerterrein. Vervolgens rijdt u om het gebouw aan de linkerkant heen om bij de uitrijslagboom te komen. Tijdens het avondspreekuur en in de schoolvakanties is het wel mogelijk om bij de gele ingang (Dokter Hengeveldweg 2) te parkeren. De slagboom staat dan omhoog. De toegang tot het gebouw is dan gesloten. U kunt gebruik maken van de intercom om het gebouw in te komen, zie In het gebouw.

Openbaar vervoer

Vanaf het NS-station Zwolle kunt u het beste stadsbus 11 richting Isala Klinieken nemen. Deze vertrekt elk kwartier vanaf het nieuwe busperron  (de toegang naar dit  busperron bevindt zich in de tunnel nabij de uitgang zuidzijde) .

Diverse streekbussen zijn ook mogelijk, zie www.9292.nl voor de meest efficiënte route en de juiste instap halte. Uitstappen bij halte “Dokter Hengeveldweg”. Volg de geleidelijnen door het hek naar de gele ingang van het gebouw.

Filmpje looproute vanaf bushalte 'Dokter Hengeveldweg' met 360 graden beelden + auditieve instructies. (deze filmpjes betreffen een pilot. Bevindingen met betrekking tot deze pilot kunt u mailen naar ict4vip@bartimeus.nl)

In het gebouw

U komt het gebouw binnen via de ingang met de gele deuren. De deuren gaan automatisch naar buiten open. U loopt rechtdoor over een mat van ongeveer 6 meter. Pas op: ook aan het eind van de mat zwaaien de deuren automatisch naar u toe open! Daarna volgt u de geleidelijnen rechtsaf, u loopt dan langs de aula van de school. Het kan hier druk zijn met scholieren. Op de volgende mat gaat u rechtsaf, waarna u de geleidelijnen volgt naar de lift. Toets in de lift op verdieping 2 en volg vanaf daar weer de geleidelijnen naar Bartiméus. De wachtruimte bevindt zich na de klapdeuren aan de rechterkant.
U kunt desgewenst ook de borden volgen naar de trappen, hier zijn geen geleidelijnen.

Als u dit op prijs stelt, kunnen we u eventueel bij de ingang ophalen. Hiervoor kunt u gebruik maken van de intercom. Tijdens schoolvakanties is het gebouw gesloten, ook dan wordt u verzocht de intercom te gebruiken. Op de buitenmuur rechts voor de gele ingang bevindt zich het kastje van de intercom. Als u op het zilverkleurige driehoekje linksonder drukt gaat de bel boven over, u hoort dan zelf ook geluid. Na contact kan u worden opgehaald. Let op: de buitendeur zwenkt naar buiten open tot vlakbij de deurbel!
Als u op de terugweg de geleidelijnen naar buiten volgt, denk er dan aan dat u op de eerste mat linksaf gaat om via de aula naar de juiste uitgang te lopen.