menu Sluit het hoofdmenu

ZieZo-beurs afgelast

vindt plaats op: 
vrijdag 13 maart 2020
Wendela op haar mobiel

De organisatie van de ZieZo-beurs heeft het evenement afgelast. De geplande activiteiten van Bartiméus op 13 en 14 maart gaan dus ook niet door. Iedereen die een kaart voor ZieZo heeft ontvangt bericht van de organisatie. Voor meer informatie verwijzen we naar de website www.ziezo.org.

Onderstaand de diensten die we u graag wilden presenteren. Voor meer info kunt u met ons bellen op 088 - 88 99 888.

Slim gebruik toegankelijkheidsfuncties

Bartiméus expert Severine in RijksmuseumOnze specialisten 'digitale toegankelijkheid' staan klaar om u bij te praten over de vele slimme functies die in smartphones, tablets en computers beschikbaar zijn. Meer weten over wat er allemaal nieuw is in de laatste update van Apple iOS, Android en Windows 10? Op zoek naar interessante toegankelijke apps?

#Durf-te-vragen

Loop binnen in onze speciale #DTV-stand (Digitale Toegankelijkheid Vragen) (nr. 8) en neem uw iPhone, iPad, Android telefoon of tablet mee. Dan gaan we samen op zoek naar de vele mogelijkheden, passend bij uw wensen.

Of doe mee met (een van) onze drie workshops/presentaties in zaal 218 op de tweede etage:

Workshop 1

11.00 - 11.45 uur    Wayfinding de toekomst is nu (vind de weg met hulp van technologie);
De nieuwste technologische ontwikkelingen die kunnen ondersteunen in het vinden van de weg (Wayfinding). We demonstreren de nieuwe innovatieve apps zoals de Navilens en de Virtuele geleidelijn. Deze systemen kunt u na de workshop ook gelijk zelf uitproberen. Maak ook uw wensen kenbaar op het gebied van wayfinding, zodat wij die mee kunnen nemen in de doorontwikkeling van dergelijke hulpmiddelen.Logo NaviLens

TIP: Download thuis al de Navilens app, daarmee kunt u onze stand op de beursvloer al makkelijk vinden!

Presentatie 2

12.00 - 12.45 uur   Oogverblindend Mooi (uiterlijke verzorging incl. handige kleurenapp);
Straal jij uit wat je uit wilt stralen? In deze presentatie nemen we je mee in de wereld van kleur, stijl en make-up. Al jaren draaien wij met plezier de Oogverblindend Mooi workshopdagen waar we veel positieve reacties op krijgen vanuit de deelnemers. Dat was de reden om de 'Oogverblindend Mooi' app te ontwikkelen. Tijdens deze presentatie kun je hier ook kennis mee maken.

Workshop 3

13.00 - 13.45 uur   Beter in je energie (energieslurpers en -gevers).
Voelt u zich vaak vermoeid? Vergt werk veel van u? Gaat u op tijd naar bed, maar wordt u niet uitgerust wakker? Leven en werken met een visuele beperking kost vaak meer inspanning, wat tot vermoeidheidsklachten kan leiden. In deze workshop krijgt u inzicht in energiegevers en energievreters én hulpbronnen zowel in de thuis- als werksituatie. Daarnaast krijgt u praktische tips om u meer vitaal te voelen.

100% leven

Enthousiast Bartiméus beursteam op ZieZo 2019Het gaat niet om hoeveel procent je ziet. Het gaat om hoeveel procent je leeft.

We staan voor u klaar!