menu Sluit het hoofdmenu

Locaties tijdelijke jongerenwoningen

Hieronder een overzicht van locaties van Bartiméus waar jongeren tijdelijk kunnen wonen met intensieve begeleiding. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op als je meer wilt weten over de mogelijkheden.

Woningen voor jongeren in Zeist 

Ganzenstraat: Deze rolstoeltoegankelijke locatie in Zeist staat op het terrein van Bartiméus. De jongeren die hier wonen zijn veelal tussen de 12 en 25 jaar oud. Er is veel begeleiding. Bij iedereen wordt begeleiding op maat geleverd die gericht is op ontwikkeling en vastgelegd in een ondersteunings- en zorgplan. We stimuleren daginvulling in de vorm van werk, studie of dagbesteding. Binnen Bartiméus zijn er diverse dagbestedingslocaties. 

Ovaal: Op deze locatie in Zeist wonen jongeren die graag zelfstandig willen wonen, maar die daar wel dagelijkse begeleiding bij nodig hebben. De jongeren die hier wonen zijn tussen de 18 en 30 jaar. Zij leren zo zelfstandig mogelijk te worden en kiezen dan een vervolgplek die het beste bij hen past.  

Corridor: Deze locatie in Zeist is uitermate geschikt voor jongeren tussen de 18 en 30 jaar die toe zijn aan wat meer zelfstandigheid. Het gaat om jongeren tussen de 18 en 30 jaar.  Hier komt in ieder geval een aantal keren per week begeleiding langs. Begeleiding is tussendoor oproepbaar. 

Woningen voor jongeren in Driebergen 

Damhertlaan: Deze locatie ligt in een woonwijk in Driebergen. Het is een geschikte locatie voor mensen die toe zijn aan meer zelfstandigheid en die het leuk vinden om met de woning als groep op te trekken. Zo eten zij vaak gezamenlijk en krijgen ze drie keer per week begeleiding.  

Woningen voor jongeren in Ermelo 

De Wittenborgh: Jongeren wonen in het centrum van Ermelo. De meeste jongeren die hier (tijdelijk) wonen zijn tussen de 17 en 30 jaar oud. Er is een eigen zit/slaapkamer maar ook een gezamenlijke woonkamer. Veel jongeren die hier wonen volgen een opleiding bij het REA College van Bartiméus, lopen stage, werken of op een school dichtbij zitten. Er is dagelijks begeleiding en er wordt samen gegeten. Lees meer over wonen in De Wittenborgh. 

Meer lezen over tijdelijk wonen in een jongerenwoning.