menu Sluit het hoofdmenu

Nieuwsbrief Vrije Tijd

De nieuwsbrief Vrije Tijd biedt actuele informatie over alle komende activiteiten, workshops en clubs voor cliënten in Doorn en Zeist.

Wanneer gaan we weer naar een thuiswedstrijd van FC Utrecht? Wat zijn er komende week allemaal voor leuke dingen te doen? De nieuwsbrief Vrije Tijd staat vol praktische informatie over vrijetijdsbesteding op onze woonlocaties en uitjes die we organiseren.

De nieuwsbrief verschijnt wekelijks en gaat naar alle woongroepen.

Wilt u op de hoogte blijven?

De nieuwsbrief Vrije Tijd is vooral een interne nieuwsbrief waarmee we bewoners op een toegankelijke manier informeren. Om die reden publiceren we de nieuwsbrief vanaf 1 augustus 2020 niet meer op de website. 

Bent u familie of anderzins betrokken bij Bartiméus en blijft u graag op de hoogte van de activiteiten die Vrije Tijd de komende tijd organiseert?

Meld u dan aan voor de nieuwsbrief: stuur een e-mail naar vrijetijd@bartimeus.nl. Geef daarbij s.v.p. aan wat uw relatie is met Bartiméus.

Het is alleen mogelijk om de nieuwsbrief digitaal te ontvangen. Vanwege duurzaamheid en kosten versturen we geen printversie van de nieuwsbrief per post.