menu Sluit het hoofdmenu

Woonbegeleider of verzorgende bij Bartiméus

Vind jij het belangrijk dat een huis een thuis wordt? Dan ben jij de woonbegeleider of verzorgende waar wij graag kennis mee maken.

Zie jij een uitdaging in de verzorging of begeleiding van mensen die slechtziend of blind zijn en dit combineren met andere beperkingen met een handicap?  Wil jij net als wij dat zij zoveel mogelijk uit hun leven halen? Dan ben jij misschien wel heel geschikt als woonbegeleider of als verzorger in een van onze woningen. 

Woonbegeleider worden bij Bartiméus 

Wij zijn er voor alle mensen die slechtziend of blind zijn in Nederland, zodat zij het leven kunnen leiden dat bij hen past. Wij willen er dus ook zijn voor alle mensen met een visuele beperking die 24-uurs zorg en ondersteuning nodig hebben zodat zij in staat zijn om op een veilige en zelfstandige wijze te functioneren en participeren in onze samenleving. Een thuis vinden in een woning van Bartiméus is dan een mogelijkheid. Wij zien de bewoner met zijn eigenheid en unieke kijk op de wereld. Van daaruit zoeken we naar mogelijkheden om het vermogen te vergroten om met de fysieke, emotionele en sociale levensuitdagingen om te gaan en zoveel mogelijk eigen regie te nemen.  

Werken op een van onze woningen 

Bartiméus heeft verschillende woning in Doorn, Zeist, Ermelo en Driebergen. Onze woonvormen variëren van semi-zelfstandig tot 24-uurs één-op-één-begeleiding. Daarbij hebben wij in Doorn ook bijzondere expertise voor die bewoners die een visuele beperking combineren met een auditieve beperking. Bartiméus heeft daarbij veel verschillende dagbestedingsfaciliteiten die aansluiten bij de voorkeuren van onze bewoners. Heb je belangstelling, heb je een relevant mbo 3 of 4 diploma en wil je meer informatie?

Begeleider in Zeist worden

Als begeleider in Zeist werk je vooral met kinderen, jongeren en jongvolwassenen van vier tot dertig jaar. Bartiméus biedt op deze locatie kleinschalige woonruimte en begeleiding op maat. Op het terrein zit ook een school en een dagbesteding. Lees meer over de woonlocatie Zeist.

Begeleider in Doorn worden

Als begeleider in Doorn werk je vooral met bewoners met een visuele en bijkomende beperking. In Doorn wonen veel mensen met een matige tot zeer ernstige verstandelijke beperkingen, gedragsproblemen of lichamelijke beperking. Lees meer over de woonlocatie Doorn.

Begeleider in Ermelo worden 

Als begeleider in Ermelo werk je  in een zorgappartement, kleinschalig wonen voorziening of in het verzorgingstehuis. Lees meer over de verschillende woonvormen in Ermelo.

Bekijk ons actuele vacatureoverzicht.
Of stuur een mail naar info@werkenvoorbartimeus.nl.