Lettergrootte

Welkom bij Bartiméus

Ontmoet Bartiméus tijdens Ontdek de Zorg week

Van 22 tot en met 27 maart a.s is het Ontdek de Zorg week. Tijdens deze week kun je organisaties in zorg en welzijn beter lekker kennen en ontdekken. Ook Bartiméus. Ontdek en leer ons beter kennen tijdens één van de volgende activiteiten:

Maandag 22 maart
Presentatie over werken bij Bartiméus door recruiter Hester Mathijssen. Ingrid Korenstra, coördinator bij expertisecentrum doofblindheid en ambulant begeleider, gaat in op werken met bewoners die doof en blind zijn. Interessante presentatie!
Tijd: 14.00-16.00 uur

Dinsdag 23 maart
Presentatie over werken bij Bartiméus met recruiters Hester Mathijssen en Marion van Ede. Mick Spaargaren schuift aan om over zijn loopbaan te vertellen en je kunt hem al je vragen stellen.
Tijd: 10.00-12.00 uur

Donderdag 25 maart
Koffiedrinken met recruiter Marion van Ede. Vraag haar het hemd van het lijf in 15 minuten in een-op-een sessies.
Tijd: 10.00-12.00 uur

Donderdag 25 maart
Presentatie over werken en leren bij Bartiméus met opleidingadviseurs Marja Luiks en Nadine Welgraven. Een oud-leerling sluit aan om vragen te beantwoorden.
Tijd: 13.00-15.00 uur

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar wervingenselectie@bartimeus.nl onder vermelding van onderwerp, bijvoorbeeld 'Presentatie doofblindheid 22 maart' of 'Presentatie werken bij 23 maart'.

Meer weten over Bartiméus?

Ontmoet bewoner Cees en kijk mee bij het werk van Christel

Christel werkt als woonbegeleider bij de dagbesteding en daar begeleidt ze onder andere Cees. Cees is een levendige, enthousiaste man met veel energie. Hij ziet 20% en samen met Christel maakt hij zijn wereld graag groter.
 

Bekijk onze vacatures voor begeleider van bewoners die doof en blind zijn

Ontdek de verhalen van...

Alle verhalen van Bartiméus