Lettergrootte
Jopie Nooren

'Ik hoop je te ontmoeten'

Jopie Nooren, voorzitter raad van bestuur

Wat leuk dat je interesse hebt in Bartiméus! Ik hoop dat de verhalen op deze website je inspireren. Kom met ons in gesprek om bij ons te komen werken of om vrijwillig een bijdrage te leveren aan het leven van mensen die slechtziend of blind zijn.

Werken bij Bartiméus

Wij willen dat alle mensen die slechtziend of blind zijn het leven kunnen leiden dat bij hen past. Daarom zijn wij altijd op zoek naar medewekers die hieraan willen en kunnen bijdragen. Misschien ben jij daar één van.

Meer verhalen

 • 'Wij hebben echt iets bijzonders in huis'

  Ik heb geleerd dat er pas ruimte is voor groei als je je begrepen voelt. Specialistische kennis kan je verder helpen en handvatten geven.

  Lees meer
 • 'Cliënten hebben mijn hart gestolen'

  Ik ben Gert Sijl, teamleider dagbesteding bij Bartiméus en ik woon met mijn gezin op de Zorgboerderij van Bartiméus in Langbroek. Omdat we hier wonen wordt werk ook hobby en dat vind ik prachtig.

  Lees meer
 • 'Wonen bij Bartiméus voelt voor mij als thuis'

  Jeremy Backus en begeleider Vincent Zijffers zijn geïnterviewd voor het tv programma Heel Holland Zorgt. Bij Bartiméus in Zeist wonen jongeren die slechtziend of blind zijn en daarbij ook andere beperkingen ervaren.

  Lees meer
Alle verhalen van Bartiméus