menu Sluit het hoofdmenu

Werken bij

Werken bij Bartiméus betekent werken in een team met een gedeelde passie: samen creëren we de beste ervaring voor onze cliënten. We bieden topkwaliteit en verbeteren de maatschappelijke positie van onze doelgroep. Daarmee stellen we hoge eisen aan onze organisatie: we zorgen voor goede, moderne faciliteiten, we staan voor optimale kennisdeling en we bieden gerichte mogelijkheden voor scholing en ontwikkeling voor onze medewerkers.

Blije cliënt met blije begeleider; campagne Werken bij Bartiméus Professionaliteit

Professionaliteit is zoveel meer dan de individuele klant zo goed mogelijk ondersteunen: het is ook het oprecht en geïnteresseerd luisteren naar de behoeften van onze cliënten en hun omgeving. En we zijn eerlijk over wat we kunnen bieden, we zoeken door naar mogelijkheden en ook - als dat echt niet anders kan - wat we niet kunnen, inhoudelijk of financieel.

Bartiméus zoekt begeleiders; Werken bij BartiméusVacatures

Bekijk onze actuele vacatures.

Ontwikkelingsmogelijkheden

Bij Bartiméus investeren we in vakmanschap, talenten en communicatievaardigheden van onze medewerkers. Samen zoeken we naar de best passende en motiverende werkomstandigheden. Zo dragen Bartiméus én de werknemers bij aan een stimulerend werkklimaat. Hieronder verstaan we dat:

  • we initiatief en creativiteit stimuleren;
  • fouten leermomenten worden;
  • we ruimte bieden voor eigenzinnigheid en eigenheid;
  • onze medewerkers ons visitekaartje en onze ambassadeurs zijn en blijven.

Inclusief Werkgeverschap

Wij werken niet alleen voor maar ook mét mensen die blind of slechtziend zijn. Bij ons werken gespecialiseerde en goed toegeruste medewerkers. Wij zorgen voor een aangepaste werkomgeving, passende werkbegeleiding en zonodig voor een aangepast takenpakket. We doen dit omdat wij geloven in een inclusieve samenleving en omdat we een voorbeeldorganisatie willen zijn voor anderen. Maar ook omdat wij geloven dat ervaringsdeskundigheid cruciaal is om te blijven ontwikkelen en verbeteren. Lees meer over solliciteren met een (visuele) beperking bij Bartiméus.

Arbeidsvoorwaarden

Werk je bij Bartiméus, dan val je onder de CAO Gehandicaptenzorg, de CAO VVT of de CAO Primair onderwijs. In de CAO zijn niet alleen de hoogte van het salaris, vakantiedagen en overwerk geregeld, maar bijvoorbeeld ook je pensioen en eindejaarsuitkering. Naast de CAO-regelingen heeft Bartiméus een uitgebreid Meerkeuze Systeem Arbeidsvoorwaarden en een goede studiekostenregeling.

Zo gaan wij om met de persoonsgegevens van sollicitanten

Bartiméus neemt de beveiliging en bescherming van de persoonsgegevens van haar sollicitanten serieus. Wij gaan vertrouwelijk en zorgvuldig met jouw persoonsgegevens om en houden ons hiermee uiteraard aan de geldende privacywetgeving (AVG). Onder aan deze pagina vind je het document privacyverklaring sollicitanten en daarin leggen we uit hoe we dat doen.