menu Sluit het hoofdmenu

Werken bij

Werken bij Bartiméus betekent werken in een team met een gedeelde passie: samen creëren we de beste ervaring voor onze cliënten. We bieden topkwaliteit en verbeteren de maatschappelijke positie van onze doelgroep. Daarmee stellen we hoge eisen aan onze organisatie: we zorgen voor goede, moderne faciliteiten, we staan voor optimale kennisdeling en we bieden gerichte mogelijkheden voor scholing en ontwikkeling voor onze medewerkers.

Professionaliteit

Professionaliteit is zoveel meer dan de individuele klant zo goed mogelijk ondersteunen: het is ook het oprecht en geïnteresseerd luisteren naar de behoeften van onze cliënten en hun omgeving. En we zijn eerlijk over wat we kunnen bieden, we zoeken door naar mogelijkheden en ook – als dat echt niet anders kan – wat we niet kunnen, inhoudelijk of financieel.

Ontwikkelingsmogelijkheden

Bij Bartiméus investeren we in vakmanschap, talenten en communicatievaardigheden van onze medewerkers. Samen zoeken we naar de best passende en motiverende werkomstandigheden. Zo dragen Bartiméus én de werknemers bij aan een stimulerend werkklimaat. Hieronder verstaan we dat:

  • we initiatief en creativiteit stimuleren
  • fouten leermomenten worden
  • we ruimte bieden voor eigenzinnigheid en eigenheid
  • onze medewerkers ons visitekaartje en onze ambassadeurs zijn en blijven. 

Arbeidsvoorwaarden

Werk je bij Bartiméus, dan val je onder de CAO Gehandicaptenzorg, de CAO VVT of de CAO Primair onderwijs. In de CAO zijn niet alleen de hoogte van het salaris, vakantiedagen en overwerk geregeld, maar bijvoorbeeld ook je pensioen en eindejaarsuitkering. Naast de CAO-regelingen heeft Bartiméus een uitgebreid Meerkeuze Systeem Arbeidsvoorwaarden en een goede studiekostenregeling.