menu Sluit het hoofdmenu

Wat vinden onze logés?

De ervaringen van kinderen die zijn blijven logeren in het Logeerhuis in Zeist.

Vincent

Ik kom op het Logeerhuis omdat ik de taxi zoveel mogelijk wil vermijden. Het leuke aan het Logeerhuis vind ik dat ik hier met mijn vrienden om kan gaan en de gezelligheid. Wat ik verder nog allemaal doe hier is naar buiten gaan en huiswerk maken.

Quirina

Ik kom elke dinsdag naar het Logeerhuis zodat ik niet met de taxi in de file hoef te staan en laat thuis kom. Ik ga elke dinsdag middag naar een clubje op de activiteitenbegeleiding en ik vind het leuk om naar cd’s te luisteren als ik op het Logeerhuis ben.

Arnout

Ik kom naar het Logeerhuis omdat ik geen zin heb om lang in de taxi te zitten. Ik kan hier lekker met mijn vrienden rommelen. Wat ik op het Logeerhuis doe is slapen, eten en voor de rest ben ik bijna altijd buiten.

Stephen

Ik kom naar het Logeerhuis zodat ik minder vroeg hoef op te staan en minder laat van school kom. Ik vind het hier leuk omdat ik vaker met vrienden kan afspreken. Ik ga naar buiten, achter de computer, klets met vrienden en doe spelletjes op de wii als ik op het Logeerhuis ben.

Anna

Ik zit op het Logeerhuis omdat ik het te vermoeiend vond om steeds met de taxi heen en weer te rijden. Ik vind het Logeerhuis leuk omdat je geen verplichtingen hebt die je op een groep wel hebt zoals koken ofzo. Als ik op het Logeerhuis ben, ben ik meestal buiten met vrienden.

Zoey

Zoey heeft dit zelfstandig op school getypt en naar haar moeder gestuurd: Hallo mama. Zoey heeft in de cgroep gelogeerd. Dineke was er voor Zoey. Pascal, Micel, Tony, Danille, Lianne waren logeren in de cgroep. Het was gezellig. Zoey heeft zaterdag friet, kipkluifjes met morsterd gegeten. Zoey spijkerbroek zit veel vlekken op. Zoey smeert de spijkerbroek onder. Zoey veegt met de mouw langs je mond. Ook een vlek op je roze mouw. Zoey heeft geen paarse met zwarte stippen servet gebruikt. Zoey heeft gefietst zoey heeft gewandeld. Het is niet zo goed gegaan zaterdag want zoey had vlekken gemaakt op de spijkerbroek ook de de roze trui. Bij de orthodontiste. Het was goed gegaan ja. Tot vanmiddag groetjes van zoey.