menu Sluit het hoofdmenu

Voor jong tot oud

Wij zijn Bartiméus. Wij zijn er voor alle mensen in Nederland die slechtziend of blind zijn. Ook als u een meervoudige beperking heeft of problemen ervaart met zien door bijvoorbeeld niet aangeboren hersenletsel. We vinden het daarbij belangrijk om alle kennis en ervaring die we in huis hebben te delen met anderen. Familieleden, professionals in de zorg of in het onderwijs en overheden en bedrijven.

We ondersteunen en stimuleren mensen die slechtziend of blind zijn om alles uit hun leven te halen wat er in zit. Want uiteindelijk gaat het niet om hoeveel procent je ziet. Het gaat om hoeveel procent je leeft. Bartiméus, 100% leven.

Op dit moment roept het coronavirus veel onzekerheid op. Bartiméus volgt nauwlettend de adviezen van RIVM en Rijksoverheid. Daarom nemen we een aantal maatregelen, ter bevordering van de veiligheid van mensen met een visuele beperking en die van onze medewerkers, waarbij we de medewerking van iedereen vragen die met ons te maken heeft. Lees hier meer over corona en de laatste berichtgeving.

Wie kan bij Bartiméus terecht?

   

    

Ook voor professionals

Ziekenhuizen en artsen    Pictogram van zorginstellingen

Pictogram gemeenten    Pictogram onderwijs