menu Sluit het hoofdmenu

Vacature Lochem

Op onze basisschool in Lochem bieden we onderwijs voor leerlingen van 4 - 12 jaar die slechtziend of blind zijn. Wij gaan uit van het principe: 'Gewoon waar het kan en speciaal waar het moet!' Dit betekent dat wij hetzelfde onderwijs geven als op de reguliere basisschool met dezelfde vakken, dezelfde methodes, dezelfde toetsen, ook de CITO eindtoets en dezelfde lestijden. We zijn voor deze locatie met SPOED op zoek naar een enthousiaste begeleider voor tussen de middag.

Gezocht: goede en spontane overblijfhulp!

Wij zoeken een vrijwilliger met affiniteit voor kinderen in de leeftijdscategorie 4 - 12 jaar die minimaal 2 dagen per week (met name voor de dinsdag en donderdag) de Begeleiding Tussen de Middag (BTM) voor zijn rekening wilt nemen. De tijden zijn van ongeveer 12.00 - 12.45/13.00 uur.

Het betreft dan begeleiding bij het lunchen van de leerlingen van de Onder- Midden en Bovenbouw tijdens de middagpauze van 12.00 - 12.15 uur, daarna houdt u toezicht bij het buitenspelen van 12.15 - 12.45/13.00 uur.
Uiteraard scholen wij u als goedziende in de omgang en bejegening van kinderen met een visuele beperking. Lees ook onze tipkaart.Gedekte tafels tijdens overblijven op school

Meer info

Heeft u interesse in deze vacature en/of heeft u vragen? Stuur een mail naar onderwijslochem@bartimeus.nl of bel met onze locatie in Lochem, telefoon 0573 - 289 020.
We zien uit naar uw reactie!