Sorry, we ondersteunen geen IE

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Kindtraining 'Keukendag'

Een training gericht op het vergroten van de zelfredzaamheid. Voor slechtziende en blinde kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar (groep 5, 6, 7, 8).

Locatie en datum

De training vindt plaats op de Bartiméuslocatie.

  • Zeist op maandag 2 mei 2022 (geannuleerd)
  • Den Haag op woensdag 1 juni 2022

Deze training is interessant als je vragen hebt als

  • Mijn kind is slechtziend of blind en hoe kan ik mijn kind vaardiger maken in zijn zelfredzaamheid?
  • Hoe kan mijn kind met zijn visuele beperking leren en oefenen hoe het bijvoorbeeld brood smeert, groenten snijdt of een ei bakt?

Opzet training

In meerdere regio’s organiseert Bartiméus in de vakantieperiodes meerdaagse trainingen waarin spelenderwijs geoefend wordt met praktische vaardigheden.

Aan de hand van thema’s en opdrachten leert en oefent je kind samen met andere kinderen verschillende praktische vaardigheden. Van de voorbereiding (bijvoorbeeld het uitzoeken van recepten en boodschappen doen) tot het bereiden van eten en het samen lekker opeten. Samen leren door samen te doen en plezier te maken!

Meer informatie en aanmelden

Neem dan contact op met uw behandelaar of begeleider van Bartiméus. Is uw kind nog geen cliënt bij Bartiméus neem dam contact met ons op via telefoonnummer 088 - 88 99 888.