menu Sluit het hoofdmenu

Sterk in werk

We werken om geld te verdienen. Maar in werk kunt u ook uw talenten ontplooien en sociale contacten opdoen. Daarom is een passende werkplek in een prettige omgeving erg belangrijk. Ook voor mensen die slechtziend of blind zijn. Bartiméus streeft naar een samenleving waarin iedereen kan meedoen. Ook op het gebied van werk. Wij zetten alle mogelijke middelen in die kunnen leiden tot verbetering van arbeidsdeelname van mensen met een visuele beperking. Zowel voor betaald werk, gesubsidieerd werk, maar ook vrijwilligerswerk, dagbesteding en alles wat daartussen valt. Want ook mensen die slechtziend of blind zijn, kunnen en willen werken.

Bundeling van ervaring

Bartiméus heeft sinds 2011 een speciaal expertisecentrum: Expertisecentrum Werken. Dit centrum is een samenwerking tussen Bartiméus en zijn partners REA College, Werkpad en Proson. Vanuit dit centrum worden doorzettingsvermogen en talent van mensen aangevuld met gerichte scholing, training, assesment, persoonlijke begeleiding en bemiddeling naar passend werk. Wij geven persoonlijke adviezen, bieden ondersteuning en verspreiden kennis op het gebied van 'werken met een visuele beperking'. Dit geven we aan zowel werknemers, werkgevers als andere professionals. In onze dienstverlening staat vertrouwen in het eigen kunnen centraal.

Meer informatie

Wij ondersteunen iedereen met een vraag op het gebied van werken. Bel ons via telefoonnummer 0341 - 49 85 00 of stuur een e-mail naar sterkinwerk@bartimeus.nl.

Nieuws