menu Sluit het hoofdmenu

Stage

Zoek je een uitdagende stageplek met professionele begeleiding of ben je op zoek naar een stageplek voor je maatschappelijke stage? En wil je werken met mensen met een visuele (en verstandelijke) beperking? Dan zijn er bij Bartiméus verschillende mogelijkheden, zoals stages bij de afdelingen waar onze cliënten wonen, leren en werken. Maar ook op de afdelingen communicatie of facilitaire dienstverlening zijn soms stageplaatsen beschikbaar.

Tijdens je stage krijg je in de praktijk begeleiding van een collega die hiervoor een speciale scholing heeft gevolgd. Je ontvangt een stagevergoeding zoals vastgesteld in de CAO-gehandicaptenzorg. Als je wilt, kun je tijdens je stage een kamer huren in de personeelsflat in Doorn.
Bij een stage binnen Bartiméus Onderwijs ontvang je géén stagevergoeding, heb je geen OV kaart? Dan ontvang je een reiskostenvergoeding op basis van openbaar vervoer.

Solliciteren op een stageplaats (MBO, HBO, universitair)

Wij hebben verschillende stage mogelijkheden. Zo zoeken wij regelmatig verzorgenden IG (niveau 3), Helpenden (niveau 2), Persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg (niveau 3 en 4), persoonlijk begeleider bij specifieke doelgroepen (niveau 3 en 4), verpleegkundigen (niveau 4), Doktersassistent, Klinische neuropsychologie, maatschappelijk werk, klasse assistent (in speciaal onderwijs) op MBO niveau 3 en niveau 4, leerkracht  PABO en Orthopedagogiek HBO, Pastoraat/Geestelijke verzorging, Pedagogiek, Psychologie, Sociaal Cultureel Werk, Social Work, Sport en bewegen, Staf en ondersteunende diensten, Bedrijfseconomie/Control, Facilitaire dienst, ICT, Maatschappelijke stages voor scholieren en studenten

Interesse? Laat van je horen!

Heb jij interesse ín een stage bij Bartiméus. Mail dan naar: stagebureau@bartimeus.nl. Wanneer je ons direct een CV en motivatie meestuurt zoeken wij voor jou de opties die er in jouw studierichting of vakgebied bij ons beschikbaar zijn.

Wil je in het kader van een mbo- of hbo-opleiding als vrijwilliger bij Bartiméus komen werken? Wij zoeken voor jou een plek op maat. Vrijwilligerswerk is regelmatig beschikbaar voor jongeren die in het kader van een studie voor een bepaald aantal uren/weken vrijwilligerswerk ‘moeten’ doen. De afdeling Vrijwilligerswerk zoekt dan een leuke en leerzame vrijwilligersplek.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over stages? Stuur dan een mail naar stagebureau@bartimeus.nl.