menu Sluit het hoofdmenu

Spreekuren Gelderland

Bartiméus is actief in Gelderland! We werken in deze provincie veel samen met oogartsen en andere zorgpartners. Woont u in deze provincie en wilt u graag in contact komen met ons? U kunt ons bereiken door te bellen met de baliemedewerker van Medipoint Arnhem, Vorden of Zutpen.

Bij Bartiméus kunt u terecht als de oogarts een visuele beperking bij u heeft geconstateerd. De professionals luisteren naar uw behoeftes om het dagelijkse leven zo gewoon mogelijk door te zetten, ondanks uw visuele beperking. Bijvoorbeeld het lezen van de krant, boodschappen doen of computeren. Samen met u wordt er gekeken naar de mogelijkheden. Na aanmelding wordt vaak een low-vision onderzoek bij u afgenomen. Of komt een medewerker van Bartiméus bij u langs of wordt er een afspraak met u gemaakt op een locatie dicht bij u in de buurt. Met de resultaten van het onderzoek kan er samen met u gekeken worden, welke hulpmiddelen het beste bij u passen.

U wilt graag meer weten over hulpmiddelen of wat Bartiméus voor u of voor iemand uit uw omgeving kan betekenen? U bent van harte welkom in de Medipoints Winkels in Arnhem, Vorden of Zutphen. Bel voor het maken van een afspraak!

Medipoint Winkel Arnhem

Beekstraat 63 (6811DW), telefoon 088 - 102 01 00.

Medipoint Winkel Vorden

Raadhuisstraat 1 (7251AA), telefoon 088 - 102 01 00.

Medipoint Winkel Zutphen

Den Elterweg 77 (7207 AE),  telefoon 088 - 102 01 00.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via de baliemedewerker van Medipoint. Datum en tijdstip in overleg. De afspraak duurt gemiddeld 45 minuten; daarin is er aandacht voor uw hulpvraag, krijgt u algemene informatie over Bartiméus, meer informatie over voorzieningen en hulpmiddelen voor mensen met een visuele beperking en u kunt een gering aantal hulpmiddelen uitproberen.