menu Sluit het hoofdmenu

Dossier Innovatie en Technologie

Contact en openingstijden

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op. Het FabLab is alle werkdagen geopend van 9.00 - 17.00 uur.

Natuurlijk kun je je vraag ook stellen via het webformulier op deze website of per mail aan fablab@bartimeus.nl of ict4vip@bartimeus.nl.

Bezoekadres:

Fablab Bartiméus
Oude Arnhemsebovenweg 3
3941XM Doorn
Telefoon 0343 - 52 67 16

Het FabLab bevindt zich in de Bosschool, de Verbrede School, de eerste verdieping aan het eind van de lange gang rechts.

Bent u zorgprofessional en wilt u ondersteuning en advies bij het inzetten van technologie voor uw cliënt(en)? Neem dan rechtstreeks contact op met Ine Woudstra, relatiebeheerder, iwoudstra@bartimeus.nl of mobiel 06 - 413 520 36.

Nieuws

Vijf innovatieve producten die cliënt sterker maken

Hoe kunnen zorgorganisaties het beste gebruikmaken van technologie in de zorg? Maaike Meerlo van Bartiméus, werkt in het innovatie FabLab, waar ze samen met cliënten technologische oplossingen zoekt om hen zo zelfstandig mogelijk te maken. Ze tipt vijf innovatieve consumentenproducten die veel verschil kunnen maken, ook als je een beperking hebt. Dit artikel is recent verschenen in het magazine Connectief van CNV Zorg & Welzijn.
Lees meer

Inzet van technologie: appeltje eitje?!

Mensen met een visuele en verstandelijke beperking kun je zo veel meer beleving en zelfstandigheid bieden met producten die in elke elektronicashop te koop zijn! Bartiméus laat het donderdag zien op het jaarlijkse EMB-congres voor ouders en begeleiders van mensen met een ernstige meervoudige beperking.
Lees meer