menu Sluit het hoofdmenu

Dossier Innovatie en Technologie

Contact en openingstijden

Het FabLab is alle werkdagen open tussen 9.00 uur en 17.00uur. We nodigen je van harte uit om een kijkje te komen nemen of om een keer af te spreken met een van onze medewerkers. Bel wel even van te voren, anders zijn we er misschien niet.

Natuurlijk kun je je vraag ook stellen via het formulier op deze website of per mail aan fablab@bartimeus.nl.

Bezoekadres:

Fablab Bartiméus
Oude Arnhemsebovenweg 3
3941XM Doorn

Tel:  (0343) 52 67 16

Het FabLab bevindt zich in de Bosschool, de Verbrede School, eerste verdieping aan het eind van de lange gang rechts.

Nieuws

Eerste testdag OrCam MyEye bij Bartiméus in Rotterdam

De OrCam MyEye is een nieuw hulpmiddel - in de vorm van een mini-camera - voor mensen die slechtziend of blind zijn. De MyEye kan teksten lezen en gezichten en voorwerpen herkennen. Test nu zelf of de MyEye iets voor u kan betekenen. Dit kan tijdens de eerste roadshow die Bartiméus op maandag 27 november in Rotterdam organiseert. Er zijn nog enkele plekken vrij, dus meld u snel aan!
Lees meer

Bartiméus en Aveleijn starten co-creatie ‘Cliënt ICT’

De innovatie-afdelingen van Bartiméus en zorgorganisatie Aveleijn gaan samenwerken op het gebied van technologie als hulpmiddel voor mensen met een visuele en verstandelijke beperking. Het is onderdeel van een bredere samenwerking tussen beide zorginstellingen. De co-creatie heeft als doel de zelfstandigheid van cliënten te vergroten. En wat is er leuker dan een kijkje in de ‘keuken’ te nemen?! Dat deden onze collega’s Eric van Heuvelen en Karin Leeftink onlangs tijdens een innovatiemiddag van Aveleijn.
Lees meer

Agenda-items

Uittesten OrCam MyEye bij Bartiméus in Rotterdam

De OrCam MyEye is een nieuw hulpmiddel - in de vorm van een mini-camera - voor mensen die slechtziend of blind zijn. De MyEye kan teksten lezen en gezichten en voorwerpen herkennen. Test nu zelf of de MyEye iets voor u kan betekenen. Dit kan op de roadshow die Bartiméus op maandag 27 november in Rotterdam organiseert.
Lees meer