menu Sluit het hoofdmenu

Schoonmaker in de zorg

Een gezellige en schone thuishaven creëren. Jij kan dat!

Onze blinde en slechtziende bewoners kunnen veel zelf, maar bij sommige dingen kunnen ze jouw hulp als schoonmaker goed gebruiken. Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat zij een veilig, schoon en gezellig thuis hebben.

Jouw baan als Schoonmaker bij Bartiméus in Doorn / Zeist

Werken als Schoonmaker bij Bartiméus is elke dag weer anders. Je werkt op verschillende locaties en bij diverse cliënten die een visuele en verstandelijke beperking hebben. Dat levert soms onvoorspelbare situaties op, maar dat vind jij juist leuk. Wat wel voorspelbaar is, is dat jij altijd klaar staat om alles goed schoon te maken en heel belangrijk, weer op zijn plek terugzet. Jij wordt blij als de ruimtes weer fris, schoon en opgeruimd zijn.

Wie ben jij?

Het is intensief werk waarbij geen dag met onze bewoners hetzelfde is. Daarom zoeken wij een actieve en ervaren Schoonmaker die goed zelfstandig kan werken. Daarnaast ben je:

  • Punctueel, jij bent altijd op tijd.
  • Betrouwbaar en heb je een flexibele instelling.
  • Doelgericht en inlevend, jij kan je aanpassen aan de sfeer en de situatie die er binnen de woning heerst.

Wij zijn Bartiméus

Wij zijn Bartiméus. Met zo’n 1.800 medewerkers en ruim 800 vrijwilligers zijn we er voor alle mensen in Nederland die slechtziend of blind zijn. Ook als ze een meervoudige beperking hebben of problemen ervaren met zien door bijvoorbeeld niet aangeboren hersenletsel. We zijn er voor hun naasten en voor de professionals om hen heen. Zij kunnen terecht bij ons expertisecentrum, in onze scholen en woonvoorzieningen, en bij de verschillende vormen van dagbesteding die we bieden. We stellen alles in het werk om mogelijk te maken dat mensen met een visuele beperking het leven kunnen leiden dat bij hen past en zich voluit kunnen ontplooien. Want het gaat niet om hoeveel procent je ziet. Het gaat om hoeveel procent je leeft. Bartiméus. 100% leven.

Wat bieden we jou?

  • Een afwisselende baan waarbij je écht het verschil maakt.
  • Een contract voor 16 – 20 uur per week.
  • Reguliere werktijden tussen 9.00 en 17.00 uur, tijden in overleg.
  • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 15 (min €1556 en max € 2153 bruto bij fulltime dienstverband).
  • Aantrekkelijk meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast? Solliciteren is heel eenvoudig

Gebruik de link op onze vacaturepagina en de rest wijst zich vanzelf. Wil je meer informatie dan kan je contact opnemen met opnemen met Marion van Ede en Wenda Dekker van Werving en Selectie via telefoonnummer: 06 18530212.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

SOLLICITEREN